Subscribe:

11.9.11

Sape AffanAizat?????


Huih..memang aku akui skrng ramai remaja
yang lebih senang mengenengahkan bakat music diorang thru youtube..
mybe sebb takyah nak bersusah2 masuk program realiti yang
hanya nak jual muka dan gosip lebih dari kualiti penyanyi tu sendri

kalo tgk skrng, bnyk yang dah femes dgn sendri padahal bermula dari
youtube je..cam yuna, najwa si muka buku, ainan tasneem n bla bla bla..

so, td kat fb, ade sorang blogger@kawan aku share link sorang mamat ni..
aku biase jarang nak tgk video sebb tenet rumah ni kalo race ngn siput
pon belum tentu bleh menang..

AFFANAIZAT

sape die ni?
asal die main gitar best sgt?
asal sore die best jgk?(tkde la best sgt senarnye)
tp music sense die cam auwsome gak bagi aku
general n universal...tkde la sume nak main satu jenis music je
pop,rock n ballads sume die layan..
aku ske yg jenis camni act..

korang leh la layan sume video2 die kat youtube..
ape yang penting actually, adik die sangat cun..
sangat k!!!!!!

so enjoice la video die ngn adik die..
point post ni act adik die je...kan sal affanaizat pon..
hahaha





6 comments:

ctk said...

waaahhhhh..memang cun la beb...hahahaha...

Saraaa Leen said...

both this video is super duper awesome :) Hari2 layan lagu duet mueheheh . sweeeettttt

Ungu Violet said...

cencorot?...haha

sape affan tuh...tak taw pun...huhu

chapoi said...

aku tak kisah sape affan..yg aku kisah adik die cun..hahaha...kalo ko kenal,roger aku doe

aku said...

mmg point lagu tu tuk tunjuk pompuan tu je..yg penting,pompuan tu nmpk cam pelik.haha

chapoi said...

nampak pelik? sebb ape? sebb tunjuk sebelah je muke? mesti muke die ade jerawat batu kat belah sane..haha