Subscribe:

28.7.10

Dengan Pensil pon leh wat 3D...AUWWWSOME ASS

WORLD IS JUST AUWWWSOME....RITE??





McD GCB = GILA CUAKKAN BUDAK

BILE MCD BUKAN LAGI TEMPAT SELAMAT UNTUK KANAK KANAK..


McChildren....nyum2....aish ade rambut lak...


27.7.10

semut = kemut = hemut ( 18sx )

cerita asal : Teratak Puaka Sempoi

Limah atau nama singkatannya Mah baru saja berumahtangga dgn suaminya
Seman atas dasar pilihan keluarganya dan tinggal di kawasan perkampungan.
Walaupun Seman sengau orangnya, Mah tak kisah malah mereka begitu bahagia
dan tiada sebarang masalah yg terlalu besar sama ada dari segi komunikasi,
nafkah zahir atau pun batin. Cuma ada kalanya Limah tak dapat nak memahami
apa yg suaminya cuba nak bagitau.

Pada suatu malam Jumaat, mereka berdua bersetuju untuk membuka ‘kaunter
pembayaran nafkah batin’. Kali ini Seman agak letih sedikit disebabkan pd
siangnya tadi dia pulun toreh getah sampai 10 ekar. Maka Seman tidak mahu
bekerja keras untuk sesi tersebut dan dia mengambil keputusan untuk
berperanan sebagai ‘Org bawahan’ sahaja. Setelah tiba waktu yg sesuai,
Seman pun berbaring terlentang dan ‘transaksi pembayaran’ pun bermula.

Nak dijadikan cerita, dalam masa urusan tersebut seekor semut api telah
jatuh dari siling ke atas katil dan merayaplah sehingga terjumpa dgn dua
buah ‘batu lembut’ kepunyaan Seman. Oleh kerana pada masa itu semut
tersebut mendapati ‘batu2′ tersebut seperti hendak melompat2 bagaikan nak
menindihnya maka semut api tersebut terpaksa mempertahankan diri dgn
menyepit sekuat hatinya ‘batu lembut’ tersebut..

Seman yg dari tadinya sedang asyik “hedap..hedap. .” tiba2 terkejut dan
merasa sakit lalu bersuara dgn agak kuat sedikit..

Haduh Mah..hemut.. hemut..hemut. .” kata Seman.

“Dah kemut ni bang” jawab Limah.

“Hemut… hemut…hemut. .. higit helur hahu ” sambung Seman yang cuba
cabut anunya. Tapi masih dihalang oleh Limah.

“Dah kemut dan gigit kuat dah ni bang. Nak kemut dan gigit macam mana
lagi” sambung Limah lagi dalam nada merenggek berahi.

“Laaa Mah… haduhhhh…. hemut higit hagi huat” celah Seman.

“Bang.. tgh kemutlah ni..nak gigit kuat camna lagi… Dah habis gigit dah
ni…” sampuk Limah.

“Iskh…iskh. .ishk.. hak haham la Mah ni. Hahu hata hemut hat helur hahu.
Haku nak habut hulu” balas Seman.

“Masa ni mana boleh cabut bulu bang, kok ya pun tunggu la selesai dulu
baru cabut bang” balas Limah yang hampir kecewa kerana ganguan tersebut.

“hukan.. hemut higit hat helur hahu…”

“mana boleh sampai telur² pun masuk bang..ni dah habis dalam dah ni..”

Limah yg dari tadi sedang asyik menerima bayaran rasa sedikit terganggu
dengan kerenah Seman tidak berapa nak peduli dan tidak mahu berhenti
kerana dia merasakan masa untuknya menutup kaunter sudah hampir tiba…..

Limah semakin laju membuat ‘kira2′ sedangkan seman dibawah terkulat2
terpaksa memberi bayaran dalam antara sedap dan sakit. Si semut ni pulak
bila keadaan semakin tak menentu kerana gegaran gampa bumi yg semakin
menjadi2, dia pun mempertingkatkan kuasa dalamannya untuk menggandakan
serangan keatas ‘batu2′ yg mengancam keselamatannya. .

“Haduh Mah… hakit.. hedap..hakit mah.. hemut hat helur hahu mah.. hemut
hakin huat mah hat helur hahu..”
seman sendiri dah tak tau macam mana nak bagitau Limah.. sedap ada..sakit
pun ada..

Limah yg merasakan sudah tiba waktunya untuk dia menutup kaunter, terus
menggandakan kuasa dalamannya untuk membuat ‘kira2′ dgn laju sekali begitu
juga si semut tadi semakin kuat goncangan ‘gempa bumi’, maka semakin
kuatlah dia menggandakan serangan.. keadaan berlanjutan lebih kurang 2
minit seterusnya dan dalam masa itulah si Seman tak habis2 bising…

“aaaa….hedap. .”
bila semut api tu ketip kuat…
“aaaaduuuhh. . hakitt…..hemut higit helur hahu..”

Begitulah nasib Seman..Limah sudah tak memperdulikannya lagi.. dia
meneruskan ‘kira2′ diatas ‘bayaran’ yg diberikan Seman sehinggalah selesai
‘sesi pembayaran’.

Apabila kedua2nya berpuas hati dgn ‘transaksi pembayaran’ tadi Seman pun
cepat2 bingkas bangun lalu mencapai lampu picit dan menyuluh kearah tempat
yg kena gigit semut api tadi.

“tu hemut hat helur hahu tu..”

“apa ni bng.. kan dah sudah dah.. dah cabut pun.. takkan gatal nak mintak
kemut lagi..?

Seman malas nak betekak lalu dia pun mengambil semut api tadi dan
tunjukkan kpd isterinya..

“laaaaaaaa….semut rupenye!!” kata limah sambil ketawa…


CITER NI AGAK OFFENSIVE...SO JUST TAKE IT AS JOKE


kob berkawan ngn beruk 18sx

LOL



cerita asal dari kob


26.7.10

AKU DAH DAPAT TEMPAT INTERN KOT....

(CLICK FOR BIGGER VIEW)

NI BETUL2 KE OR PRANK BODOH KE SILAP ANTAR MAIL?
BAPAK STAR AKU DARI NASRI KALO DAH DPT TEMPAT INTERN


budak cheme bile dah bergelar 3rd YEAR STUDENT

KES2 YANG BERLAKU KETIKA THIRD YEAR ( JARANG BERLAKU TIME FOUNDATION)

1) PERGI KELAS BERLENGGANG JE TAK BAWAK BUKU LANGSUNG PADA HARI PERTAMA


2) PAKAI SELIPAR JEPUN BELI KAT TAMAN MAJU PADA HARI PERTAMA KELAS


3) ALLAMURAD PEGI KELAS PADA HARI PERTAMA SEM THIRD YEAR


4) RAMBUT STUDENT PANJANG CAM GAMPANG ( CANTIK RAMBUT NI CAM TUAN DIE)


5) DAK2 POMPUAN RAJIN DUK DEPAN PLUS RAMAI PAKAI BAJU KURUNG ( JEANS SKINNY LUPE BWK KOT)


7) MEJA KOSONG TKDE SEBARANG BUKU PON KAT ATAS ( YANG ADE HANYALAH ROKOK)


8) BUDAK2 BARU NAK UP BLAJA NAK ISAP ROKOK TIME THIRD YEAR


9) TAK JAGA PERSONALITI ( MACHO ) TIME KAT DEPAN POMPUAN ( TAK MCM TIME FOUNDY DULU)


10) TIDO PADA HARI PERTAMA DAN KELAS PERTAMA ( MERUPAKAN ORANG PERTAMA TIDO KAT KELAS)



23.7.10

Auwsome ass...crite SAW pertama yang aku nk tgk

ops...argh...blablabla

SAW I

SAW II

SAW III

SAW IV

SAW V

SAW VI

APE AKU NAK PROMOTE KAT SINI, 6 SIRI DAH SAW ADE, TP TUK LAST SIRI SAW VII (SAW 3D), AKU RASE POSTER DIE PON DAH CUKUP MENARIK NAK TGK...POSTER 3D KOT


SAW 3D TRAILER



I was a virgin....WAS....( bile binatang mintak cerai )

sape kate kucing tak gaduh laki bini?



Tak pe la cik leha...pas cerai...kite kuar date k...MEOWSS

KTI - Keretapi Tanah India = lot kubur free

oit...kalo korang nak tao, kes kemalangan melibatkan keretapi banyak giler blaku kat india. Tak tahu la samada probs kat sistem security and safety ke atau pon kebodohan penduduk negara tu sendri. Cube usha statistic ni....

- July 8, 1988: A train derails in the southern state of Kerala, claiming 105 lives.

- April 16, 1990: A train catches fire near Patna, the capital of the eastern state of Bihar, leaving around 100 dead.

- Aug 20, 1995: 305 die and 344 are injured in a collision between two trains in Ferozabad, near the northern town of Agra.

- Sept 14, 1997: At least 100 die and more than 200 are injured when five wagons fall into a river in the central state of Madhya Pradesh.

- Nov 26, 1998: At least 209 die in a collision between two trains in Punjab.

- Aug 2, 1999: 285 are killed and 312 injured in a collision between two trains in Gaisal in the eastern state of West Bengal.

- June 23, 2001: At least 59 die and 241 are injured after a Mangalore-Chennai train falls into a river in the southern state of Kerala when a bridge breaks.

- Sept 10, 2002: 130 people die when the Rajdhani Express linking Kolkata to New Delhi plunges into a river in Rafiganj in the eastern state of Bihar.

- June 24, 2003: Fifty-one die in the derailment of a train in Maharashtra.

- Feb 3, 2005: Fifty-five people are killed in the western state of Maharashtra when a train collides with a tractor pulling a trailer crammed with people returning from a wedding.

- Oct 29, 2005: At least 113 people die when a passenger train derails and topples into swirling floodwaters in the southern Indian state of Andhra Pradesh.

- May 28, 2010: At least 146 die in a derailment blamed on Maoist saboteurs in West Bengal. A Mumbai-bound high-speed passenger express from Kolkata veers off the tracks into the path of an oncoming freight train.

- July 19, 2010: At least 50 die when an express train heading for Kolkata ploughs into the back of another train standing in a station in Birbhum district, around 125 miles north of Kolkata.

prasan tak,almost every year by average kemalangan melibatkn train bleh berlaku kat india ni..huihui mati katak dol....Alhamdullillah kat Malaysia jarang2 sgt kite dgr kes2 camni.
tp, yang lagi bodoh bile ade yang bunuh diri cara fast track cam mamat ni...huhu...orang lain penat tunggu bile hari ajal tibe,die leh lepak je dapat result tarikh mati awal...BTW, video ni amaran keras sangat tak sesuai tuk tontonan umum...sape yang rase bleh terganggu ngn video camni,better jgn tgk k...gi bukak tv tgk astro CERIA....



Tokio Hotel - World Behind My Wall










It's raining today
The blinds are shut, it's always the same
I tried all the games that they play
But they made me insane

Life on TV
It's random, it means nothing to me
I'm writing down what I cannot see
Wanna wake up in a dream

Whoa, whoa
They're telling me it's beautiful
I believe them but will I ever know
The world behind my wall?

Whoa, whoa
The sun will shine like never before
One day I will be ready to go
See the world behind my wall

Trains in the sky
Are traveling through fragments of time
They're taking me to parts of my mind
That no one can find

I'm ready to fall
I'm ready to crawl on my knees to know it all
I'm ready to heal, I'm ready to feel

Whoa, whoa
They're telling me it's beautiful
I believe them but will I ever know
The world behind my wall?

Whoa, whoa
The sun will shine like never before
One day I will be ready to go
See the world behind my wall

See the world behind my wall
See the world behind my wall
See the world behind my wall

I'm ready to fall
I'm ready to crawl on my knees to know it all
I'm ready to heal, I'm ready to feel

Take me there
(Whoa, whoa)
Take me there
Take me there

Whoa, whoa
They're telling me it's beautiful
I believe them but will I ever know
The world behind my wall?

22.7.10

Justin bibir versi chipmunk mintak lempang

haish.....ape la masalah aku ngn justin bieber ni kan..kalo bukak utube je,mesti rase nk cari video orang yang nganjeng kat justin bieber ni...

HAAA...ingat tak ka post sal JUSTIN BIBIR VERSI ORANG ASLI. ni aku nak promote justin bibir versi sampah masyarakat lak...kuang2 rajin la korang nk gi edit lagu yang tak best tu jadi sore chipmunk pastu lipsync baekkkkkkkk punya la kan...mamat yang kulit gelap ni terbaik giler wat muke ngn lipsync..




2 megapixels = perfect porn video

KENAPA AKHBAR KOSMO SANGAT LARIS?......


BECAUSE THEY TEACH US HOW TO MAKE A GOOD PORN MOVIE


21.7.10

Isu Burqa - serius dalam menjaga aurat atau hanya taksub?

Untuk mencari sesuatu yang benar bukanlah mudah.

act, aku tak la follow sangat pasal isu burqa ni. Just tahu sket2 pasal France nak haramkan pemakaian burwa kat negara tersebut. Maka ramai la aktivis Islam dan negara2 Islam yang menyuarakan tentangan mereka terhadap keputusan itu yang dianggap terlampau diskriminasi terhadap budaya ( amalam sunat ) bagi umat Islam sendiri.

Bagaimanapn, kalau kita tgk balik, pemakaian burqa bukanlah wajib diamalkan. Ajaran islam sendiri mewajibkan supaya wanita menutup seluruh anggota badan tidak termasuk muka dan telapak tangan. Tp di negara2 Arab, pemakaian burqa ni dah jadi tradisi malah wanita tidak dibenarkan keluar rumah jika tidak memakai burqa. Aku tak rase mane2 silap pon dekat budaya yang diamalkan tu, sebb kat malaysia pon ade je isu2 bile benda wajib disunatkan dan benda sunat pulak diwajib2kan...kan?

Ingat tak kat Syeikh Muhammed Sayed Tantawi?

Beliau merupakan seorang pemikir Islam yang agak tersohor pada suatu ketika dulu dengan kerja2 dakwah dan usaha dalam menegakkan Islam.

Pada tahun 2009, beliau mengeluarkan fatwa mengenai larangan kepada pelajar Muslimah mengenakan tudung wajah penuh atau niqab ketika memasuki kelas dan asrama di Universiti Al-Azhar. Mana tak, di waktu umat islam di Perancis berhempas pulas mempertahan hak pemakaian burqa, Tantawi seakan melemahkannya. Beliau juga termasuk di antara ulama yang mendukung fatwa Majma’ Buhuts Al-Islami Al-Azhar yang membenarkan mendirikan dinding pemisah di antara Mesir dan Gaza. Ini, tak perlu dijelaskan dalam-dalam pun kita tahu mengapa menjadi kontroversi hebat.

Kenapa France nak haramkan burqa?

laporan utusan 23 jun:
PARIS 23 Jun - Presiden Perancis, Nicolas Sarkozy semalam mengisytiharkan purdah yang dipakai oleh wanita Islam sebagai pakaian yang tidak diingini di negara ini.

Beliau mengecap pakaian yang menyelubungi seluruh badan wanita Islam itu, sebagai simbol tunduk, yang menghalang identiti wanita serta menjadikan mereka sebagai 'tahanan di sebalik tabir'.Namun, di sebalik kata-kata tegas itu semalam, terdapat juga pengakuan bahawa prinsip asimilasi etnik negara ini yang menuntut pendatang menyingkirkan tradisi mereka dan menyesuaikan diri dengan budaya Perancis - menemui kegagalan kerana tidak memberi peluang saksama kepada pendatang dan anak-anak mereka yang lahir di negara ini.

Dalam ucapan kepada ahli Parlimen di Versailles, Sarkozy menyifatkan pakaian purdah yang lebih dikenali sebagai burka di kalangan etnik Arab sebagai bercanggah dengan nilai-nilai hidup masyarakat Perancis.Kenyataan Sarkozy menentang burka itu adalah yang paling keras pernah disuarakan oleh seorang pemimpin Eropah ketika beberapa pemimpin Barat sedang berusaha untuk meredakan ketegangan dengan dunia Islam.

Dimana releven antara peraturan dan juga kebebasan sejagat?

banyak yang aku sendri lihat, ramai aktivis Islam menyuarakan ketidakpuashatian tentang isu ini. Saya sendiri turut merasa kan penghinaan yang dilakukan oleh negara2 barat yang meletakkan isu agama sebagai sesuatu yang perlu diperdebatkan berbanding cuba menangani isu2 lain dinegara mereka seperti kes bunuh,rogol,culik dll. Bagaimanapun,di rasakan bahawa masalah ini biarlah golongon yang benar2 memahami Islam untuk memperjelaskn nye. Sebb dari kite bertelagah,mengeluarkan kata marah tak tentu pasal takde guna jgk kan.

tp pandangan aku just burqa tak salah untuk dipakai sebb sunat, tp jgn la sampai terlampau taksub sehinnga menyiksa diri. Cube lihat video ni.




Two is better than One - Boys like Girls










I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought
"Hey, you know, this could be something"

'Cause everything you do and words you say
You know that it all takes my breath away
And now I'm left with nothing

So maybe it's true
That I can't live without you
Maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one

I remember every look upon your face
The way you roll your eyes
The way you taste
You make it hard for breathing

'Cause when I close my eyes and drift away
I think of you and everything's okay
I'm finally now believing

That maybe it's true
That I can't live without you
Maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone
And I'm thinking two is better than one
Yeah, yeah

I remember what you wore on the first day
You came into my life and I thought, "Hey,"

maybe it's true
That I can't live without you
Maybe two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
And you've already got me coming undone

And I'm thinking
I can't live without you
'Cause, baby, two is better than one
There's so much time
To figure out the rest of my life
But I'll figure it out
When all is said and done
Two is better than one
Two is better than one

Ini bkn bapa kemerdekaan..ini bapak PLAYBOY...jom kenali die

As you know, playboy is my official blog's logo

16 Things You Didn't Know about Hugh Hefner
Via: Online Schools

20.7.10

Cikucak ngan anak sedara versi HORROR


Ske tak kalo korang tengah ngantuk2 kol 5.6 pagi....tgh layan lagu rock kapak sket full volume..
pastu cam biase nak usha video kat Utube, tibe2 ade setan datang tegur korang ngn cara yang cukup kurang asam....kalo ko takde jantung pon leh meninggal ondaspot tao tak...

LONDON (Reuters) – An advert featuring a moving image of Tudor Queen Mary I turning into a flesh-eating zombie has been banned after complaints that it scared children.

The digital image of 'Bloody Mary', the Roman Catholic daughter of King Henry VIII, who burned over 300 heretics at the stake during her reign, appeared on the side of subway escalators to promote a London Dungeon exhibition. - news.yahoo.com


tu la pasal kan...hotak die wat ads camni nak tayang kt tv....mao makcik2 yang tgh jahit baju depan tv sambil tgk nona leh passed away tibe2 je...





19.7.10

anak luar nikah jason mraz nyanyi im yours - comel giler

ok...skrng kol 6 pagi time aku tulis post ni...ohh shit...imsonia probs yang aku alami still cant be cured...so, tuk hilangkan bosan menunggu matahari menyapa aku,aku pon gi la usha vid2 kt youtube...tibe2 rase nak dgr n tgk video I'M YOURS dari Jason Mraz... i really damn love this song...really make me feel better when migrain strt attcking me...

btw, penjelajahan aku mencari video jason mraz berakhir dengan penemuan baka anak luar nikah jason mraz.....ni die wat scandal time konsert kat jebon lu,eh jepon...sori jebon tersedak ko pagi2 kena sebut ngn aku...haha....

name bdak ni aku tak thu...tp since die anak luar nikah jason mraz,aku kasi die name jaSONY HONDAraz....bru berciri2 kejeponan sket kan(cilakak lu jepon serang malaysia dlu)

ape yang special sal anak jason mraz ni sebb die pandai main gitar kecik ala2 keroncong nyer alat tu...ape ntah name die jebon ( jebon ni ske main keroncong dah die sgt kacak)...comel gilak die main gitar ade bunyi2 lagu im yours tp slack time nyanyi die. ni kes die tertelan puting botol susu die time kecik..so sore die cam nak ade tknk ade...BTW, BUDAK NI SUMPAH COMEL...(huzaiman - cepat pegi blaja main gitar,ayah su nak tgk )




18.7.10

Just guardian angel to you...









When I see your smile
Tears roll down my face I can't replace
And now that I'm strong I have figured out
How this world turns cold and it breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall (let you fall)
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven

It's okay. It's okay. It's okay.
Seasons are changing
And waves are crashing
And stars are falling all for us
Days grow longer and nights grow shorter
I can show you I'll be the one

I will never let you fall (let you fall)
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all (through it all)
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're my, you're my, my, my true love, my whole heart
Please don't throw that away
Cuz I'm here for you
Please don't walk away and
Please tell me you'll stay woah, stay woah

Use me as you will
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be okay
Though my skies are turning gray

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven
[to fade]