Subscribe:

20.4.10

satu....


single seem like so fun...
jeles tgk member2 yg single...
tk perlu nak melayan awek yg 23jam mendatangkn masalah kt kite...
tkde nk buang mase nk layan kerenah awek yg tk penah nk pikir kite sibuk ke,
bizi ke,ape2 la benda lain kite nak wat...
bleh lepak ngn sape2 laki ke pompuan tanpe ade awek nk mrh2 kite sebb lepak ngn awek lain..
tkde nk pujuk berhari2 bile tersilap ckp sket...
sume tu aku nampak bile aku single....

so skrng bile single...
benda jadi lain...
aku rase cam sunyi gile...
cam tkde dah msg2 tuk msuk inbox...
tkde dah bebelan2 serabut kpala....

skrng laptop aku je teman aku...seriusly benda ni cam wat aku serabut..
tk bleh nk fikir sume benda.
aku tknk jd cam dlu...bile sume benda aku tukar kepada amarah...
aku tknk jd cam dulu...
bile ade sum1 yg aku sayng kt sisi aku,aku blaja bnyk tuk bersabar ngn marah aku..
aku bnyk blaja tuk letak ego aku kt bwh...

hbs tu,skrng aku sorang2...perlu ke aku jd cam dulu?
bengis yg tak bertempat...
skrng thanx to member2 yg still ade support aku...
teman aku gi mane2.yg still leh isi time2 aku rase sunyi gile babi..
aku try bz kan diri aku ngn benda2 aku tk ske sgt pon nk wat..
tibe2 aku rajin nk bukak buku,rajin nk gi kelas sampai kelas tutor pon aku pegi...
tkde kelas...ngadap kt bilik pian main game...

aku dah tk larat la camni...sakit sgt bile tkde sum1 kt sisi...
bkn aku nk ckp aku hope ade sum1 cam dulu...
aku tk thu patut aku biasekn diri dgn hidup single camni,atao try
trime sum1 tuk isi tempat kosong ni..

tp yg klakar nye...ade ke yg nak?
PEREMPUAN YANG BAIK HANYA UNTUK LELAKI YANG BAIK...
tu pesan mak aku...
so kalo aku clash,mean perempuan yg aku clash tu tk layak tuk aku ke?
mean aku ni bukan lelaki yg baik ke?
bile aku approach sum1 new n got rejected also,mean btul la aku lelaki yg tak baik kan?

hbs tu,tkn aku kena carik pmpuan yg jahat cam aku?
yg malas,yg ske marah2 orng

shit la

btw....thanx to my fren,my lappy,thanx to mma,thanx to pes2010
n last but not least
thanx to winston light 18 and canyon sebb korang teman terbaik aku sampai la
aku pejam mata tuk tido