Subscribe:

29.9.10

Project ETP baru aku

selepas robochic aritu terkandas...
terimalah innovasi terbaru dri prof chapoi


men personality detector



Cara nak kaya dengan nuffnang wahai chemo skalian!!!!!

aku dengar skrang cam ramai dak2 cos aku yang ade blog pon dah join nuffnang...carik rezeki lebih la kot....dah la duit skoler rm500 tk penah cukup pulak kan...

takpe2...ni aku chapoi id 11205 kawan korang time senang nak ajar camne nak kaye cepat pakai nuffnang....

tak caye?? aku nyer nuffnang skrng dah cecah Rm7,975.00......banyak kan?dah leh beli kreta sebijik tak pon angkut awek wat bini sorang...hahaha


ni bukti screenshot nuffnang aku....

ni tkde edit2 photoshop k...nak tahu camne nk kaye cam aku?
blanje aku makan nasi time lunch bru aku ajar...
bukan senang nak kaye kan...blanje rm5 leh dpt rm8k...gile ahh

28.9.10

Haaaa...che kiah oii...nak kena tangkap ngn polis ke main kutu?

Main kutu haram di Malaysia


MAIN kutu yang popular di kalangan masyarakat rupa-rupanya salah di sisi undang-undang. - Gambar hiasan

KUALA LUMPUR - Aktiviti main kutu yang popular di Malaysia dan banyak dianjurkan secara kecil-kecilan di kalangan masyarakat di negara ini sejak dahulu lagi rupa-rupanya salah di sisi undang-undang.


Ramai yang tidak menyedari hakikat itu. Mengikut undang-undang, tidak ada individu mahupun syarikat di negara ini dibenarkan menganjurkan pelaburan wang kutu termasuk aktiviti mengutip wang orang lain bagi tujuan membina rangkaian perniagaan.


Pengarah Kanan Penguatkuasaan, Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), Muhd. Redzuan Abdullah berkata, kegiatan itu dilarang mengikut Akta (Larangan) Kumpulan Wang Kutu 1971.

"Pelaburan itu sama sekali tidak dibenarkan memandangkan ia menimbulkan kekhuatiran berlaku penyelewengan yang akan merugikan pelaburnya.


"Skim kutu diharamkan. Jika sabit kesalahan individu terbabit bakal berhadapan dengan hukuman denda maksimum RM5,000 atau penjara maksimum tiga tahun atau kedua-duanya sekali mengikut Seksyen 3 akta yang sama," katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini semalam.

source : KOSMO

why girl are so complicated?





Wheelbarrow - survey that must be done

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.

21.9.10

Abang spidey yang baru....

Birth Name
Andrew Russell Garfield
Height
6' (1.83 m)
Trivia

Born in the United States to Anglo-American parents, he moved to England when he was aged four and was brought up in Epsom in Surrey.

Won the Milton Shulman Award for Outstanding Newcomer at the 2006 Evening Standard Theatre Awards.

Shared the 2007 London Theatre Critics Circle Most Promising Newcomer Award with Connie Fisher.

Won the 2004 Manchester Evening News Most Promising Newcomer Theatre Award for his performance in "Kes" at the Royal Exchange Theatre, Manchester.

Trained at the Central School of Speech & Drama, graduating in 2004.

2008: Named as one of European films' Shooting Stars by the European Film Promotion Board.

One of Variety Magazine's '10 Actors to Watch' (2007).

Personal Quotes

I'm very neurotic and self-conscious. So I think that I'll know when I'm becoming a dick and believing my own press.

Obviously there's something very seductive about movies, which can be attractive in a bad way if you're doing them for the wrong reasons - for money, or for fame. I hope I won't ever do that. I don't feel at home in LA, I feel like I'm on holiday. It's nice to dip your feet in occasionally, but I think it's probably quite unhealthy to spend too much time there at once.


p/s : aku tak ske spiderman...yeah...true...true

source : imdb

Waja-LANCER : illustrator view

preview by TV3



source : funtastico
auto akasia

Jom kenali "tahi" anda

plup...pluupp...pluupppp...(aaaaaaaaaaahh!!!)
The Facts About Poop
Via: OnlineSchools.org

Asal FB Najib Razak plak yang diorang sibuk nak kutuk?

panas ati waa bile bace comment si indonesial ni....perdana menteri ko tkde FB ke nak dimaki? sibuk lak nk maki PM orang lain...anjingsial
BOIKOT TEMPE....AYUH KOME....BOIKOT TEMPE!!!!!!!!!

20.9.10

First video ever in YOUTUBE kot!!

The first video on YouTube, uploaded at 8:27PM on Saturday April 23rd, 2005. The video was shot by Yakov Lapitsky at the San Diego Zoo.

check it out!!

Main je tahu, asal usul kena r tao gak kan?

Video Game Evolution
Via: OnlineSchools.org

Remaja yang Fail - PWNED!!!!!




Semaja
Ingatlah masa depan mu
Janganlah kau terleka
Di usia remaja

Kenanglah
Jasa ibu dan ayah mu
Susah payah mereka
Membesarkan kita

C/O :
Gunakanlah masa yang ada
Dengan sebaiknya
Kuatkanlah tekad di hati
Memajukan diri
Tiada kejayaan yang datang
Tanpa usaha yang gigih
Bersusah-susahlah dahulu
Bersenang kemudian
Jadilah warga yang berguna
Pada keluarga, masyarakat jua negara

Waspada
Jangan mudah terpedaya
Oleh hasutan dunia
Yang bisa merosakkan hidupmu

(Ingatlah Semaja semua)

Request by : jebon

18.9.10

Askar jepun masih ada di kelantan!

aritu, mase aku ngah ronda2 raya ngn member aku, aku terjumpe seorang sum1 yg bile ko tgk,mesti terasa horror plus taksub sket...aku memng rase n yakin pakcik ni dulu bekas askar jepun tak pon tali barut jepon...

tak caye??? tgk r sendri


p/s : sori pakcik..hehe....nasib baik die tak prasan aku amik pic die ngn baju stail die tu....

Sape nak order jersey yang rare giler?




17.9.10

oh...i see your dick at Nirvana cover album

LOL....camne rasenye bile tao ko adalah baby tuk album femes camni?

LIVE IN MALAYSIA!!!!

Dibawakan khas untuk anda! Showcase Maher Zain, “Save The Soul”

Untuk dapatkan tiket, hubungi :

1) Raudhatus Sakinah, 03-4108 9669 (Pn Izahana / En Abdullah Omar)

2) In-Team Records, 03-6273 6393 / 017-668 1885 (En Fairus)

3) My Event Enterprise, 03-5511 0650 (En Roslan / En Naizi)

* Harga tiket : RM70, RM100, RM150, RM200


Source: raudhatussakinah

13.9.10

Figura Malaya - OAG


Lirik Figura Malaya-OAG

Semalamku dondangkan sayang buatnya permaisuri,
Datang dari imaginasi ilusiku dari Planet Zurich,
Deritalah sang mentari,
oooo..Figura Bestari..

Maka terciptanya kemistri diantara kita berdua,
Bila bibir sucimu kusentuh nurkarisma,
Mengalir umpama,
tuuu..Elektrik..Elektrik..

Semalamku sandiwara kau wayangku kau permaisuri,
Ada kasih pada siang imaginasiku berteori,
Radar-radarku dinihari,
Semalamku berdondang sayang riang,
Semalamku berdondang sayang riang,

Figura Malaya.

Maka terciptanya kemistri diantara kita berdua,
Bila bibir manismu kusentuh nurkarisma,
Mengalir umpama,
tuuu..Elektrik..Elektrik..
Semalamku sandiwara kau wayangku kau permaisuri,
Ada kasih pada siang imaginasiku berteori,
Radar-radarku dinihari,

Semalamku berdondang sayang riang,
Semalamku berdondang sayang riang,

Figura Malaya.

Wahai putriku mana mungkin,
Aku menduakan dirimu,
Semata hanya untukku memuaskan,
Wahai dindaku mana mungkin daku menduakan dirimu,
Semata hanya untukku,
Memuaskan nafsu uuuhhh…

Semalamku berdondang sayang riang…
Semalamku berdondang sayang riang…

Figura Malaya…