Subscribe:

15.9.11

kembali kepada yang asal...=.=

kreta aku dah lame alami probs bergegar time bawak around 80-85km/j
benda ni jd bile aku start pakai rims sport yang wira se punya..
lawa memng lawa..
tp 1.3 nyer enjin nak tarik rim 16inch memng meneran gak r.
pastu asik bergegar..

dah dekat setaun pakai,tak tahan tp bwk gi kedai suh die cek ape probs gegar..
orang kedai kate rims dah gelong teruk..empat2 bijik plak tu..
die kate kalo jual pon tak laku dah..teruk sgt..
patut la aku bawak laju sket je gegar...

so dah desperate nak balik utp dah,
terpaksa la tukar balik rims standed sebb duit pon tkde nak beli rims baru..
ayah aku nnti r kumpul duit sket2 pastu bru beli rims bru..







kechewa

No comments: