Subscribe:

20.9.11

Family aku versi RAYA ANDROID

family korang ade ke gini? haha..kitorang mintak maaf thru whatapps je


budak2 plak tkde dah nak main mercun ngn bunga api kat luar time raya


skrng diorang main angry birds je kat tablet..kelas budak zaman skrng
takde pon nak mcm aku kening terbakar main mercun, baju raya berlobang kena bunga api..

camne la raya taun 2020 nnti ek

6 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

kelas budak zaman sekarang,,kalau beraya ,,singgit tak pandang dah,,heheh

ecarzul said...

Dahsyat gila budak2 zaman sekarang ni.Zaman sekolah aku, hp pun aku tak pakai lg.

chapoi said...

tgk pak sedara die la...haha..pak su die kan up ala2 retis

Wan Pai said...

Sama cam family aku..

ctk said...

fuh..bahagianyer keluarga . budk2 sekarang da pndai guna teknologi semuanye.. xder da men police entry..hoho

Orkid Melur said...

hebad gila femeli nim~ ahakz