Subscribe:

10.11.10

Eh : Gadis tudung labuh terlampau ........

.... power main gitar
haha...jgn fikir bukan2 ye...

just nak cakap awek ni power main gitar even tudung labuh

ni stock cam ainan tasneem gak r...
awek melayu yg main gitar depan webcam,
pastu upload kt youtube..
pastu kecoh satu malaysia...

banyak sgt tgk akademi fantasia,
sume nak jd artis.
jalan senang femes pakai youtube je...
GET A LIFE LA WEI



P/s : usha 1:11, ade backup dancer dah kot
LOL

11 comments:

zOuL_iMMe said...

yang ini pun dah ada balak ke? haha

rinaDOrina said...

hahaha..biarkan jer... dia nk rasa popular tu...

lensa hitam.putih said...

dahsyat :p

chapoi said...

ntah la dah ade balak ke belum...kalo belum leh je sebat wat awek...leh dodoi aku malam2...hahaha

Encik MT said...

bapak lawaks backup dancer dia.hahaha! Encik MT lebih tertarik dengan backup dancer dia.hahahaha!

misSbLurRy said...

hurm cara senang nak pemes...
arggg tak perlu

rossoneri said...

stress nak exam kot

alexa yussida said...

suara pon aurat juga..alhamdulillah dah cantik dah pakaiannye..tp tuhla..

yg dancer tu mslh ape plak..adess budak2 laaniii -.-'

사유리 하나 (SaYuRi) said...

terlambat komen tak ni :)

chapoi : dak ni dah ada pakwe deyh .. SH kenal budak ni..junior SH .. Dy memang suka nyanyi dari dulu.

zuera said...

suare die sedap la...

roha said...

melampau! hehe sore dia agak sedap