Subscribe:

21.9.11

Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Aku nak cerita banyak pon tak reti..sebb aku takde la kenal sangat ngn EAZYIZZUDIN ni..tp ade la sket2 info aku dapat yang mana die ni ske giler kat warna kuning...asal ek? ko ske berfikiran kuning ke? atau ko dari golongan kerabat diraja? mungkin jgk die ni slalu demam kuning time kecik2 ni....sebb tu la aku sengaja mengpos entry khas EAZYIZZUDDIN ni dalam kaler kuning...cam nak sambut raja la kan, kena r setup sume perabot kaler kuning bru raja tak murka..haha

Selain tu, aku gak tao yang die ni student kat UNISEL. kos ape aku tak sure tp dgr2 citer finance..aku rase aku tao sebab kenapa die nak amik finance..mesti sebb finance ni kan libatkn duit2 or emas...kan slalu kalo kite ingat duit or emas, mesti terbayang syiling kaler kuning keemassan?..kan? kan? haaa sebb tu la die amik finance (ske ati aku la nak predict ape pon?..

kalo tgk pada pic kontest tu ade kreta swift kaler kuning kan? kreta sape tu? aku tak thu la same ade tu kreta die ke tak..tp kalo kreta die,memng patut la die ske kuning..sebb laki ni,kreta bg diorang ade la bini nombor satu..kire nye kawen2 nnti tu bini nombor 2 je la...haha...kreta aku kaler ijau..tkde plak aku ske ijau..haha..knp tak cat kaler merah wahai EAZYIZZUDDIN? nnti leh la naik kreta ko sambil nyanyi ," papa ku pulang dari kota, papa ku belikan kereta, kereta kecil warna merah, boleh ku bawa ke sekolah"

Ni header kat blog die

Semangat tol kuning...act aku ske kaler2 camni..sebb itam ngn kuning kontrast..so anything yg kite publish akan nampak strong or idup...aku dah agak bile first masuk blog ni..mesti brader EAZYIZZUDDIN ni mat gadget...sebb slalu la mat gadget ni ske kaler funky sket..as yg aku tao, die ni peminat iPod,Ipad n DSLR Nikon..cool kan? aku satu ape pon tkde..benda gadget paling cool penah ade pon laptop usang ni je..haha nnti leh la pinjam gadget2 die wat bergaya depan member..Bro, casing ipad or ipod ko kaler kuning tak? haha kalo ye, siyes kool..

Bercakap lagi tentang beliau, die dilahirkan pada 8 oktober tahun dirahsiakan..status die pon dirahsiakan..sebb mane la tao kalo die ade awek,nnti ramai plak yg menangis kecundang nak berbfkan beliau kan..Sebagai pemilik zodiak Libra, sememangnye most of libra sukakan seni...yes tak caya  gi google sal libra skrng...ini terbukti la kan ngn ape kite nampak ngn minat bro EAZYIZZUDDIN ni..minat benda2 gadget,kaler yg meriah...Libra jgk orangnye kemas dan agak perfectionist...

iKea

Ni la wajah EAZYIZZUDDIN bersama DSLR die..
Jom bro lawan aku amik pic ko,ko amik pic aku



Selepas tour aku sal die ni, leh la kite kenal sikit sebanyak sal beliau..yela dulu datang blog die tgk2 post camtu je..tkde nak kisah sgt sal ape die wat,minat die n bla bla bla...harap lepas ni leh la aku blaja ngn die ni camne nk cecah folower seramai 1k cam die..susah oo ingt senang ke nak dpt camtu..congrats r bro..ni nak tayang muke aku plak kasi same2 kenal..kalo rajin promote r aku sket ek,.haha

Aku dengan baju kuning harimau malaya..amacam bro? 


p/s : esok rase nak gi beli myvi 1.5 la..kaler kuning kot..nak beli swift cam EAZYIZZUDDIN tak mampu

tag 2 member ek :
1. nana
2. Cha

Sedikit promo tuk EAZYIZZUDDIN nyer contest kasi ramai lagi join
hadiah2 

  Hadiah Utama
1x  iPOd Shuffle  

Hadiah Tempat Pertama
2x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 3 SHAWL & T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Kedua
1x LOVELY SLEEVELESS DRESS & 2 SHAWLS / T-shirt for men + topup

 Hadiah Tempat Ketiga
 3x SHAWLS/ T-shirt for men + topup

 10x Hadiah Saguhati



SUPPORTED BY :
LOVELY DE' FASHION
KUCINGS' BLOG
NURAIZUDDIN -advisor xD

15 comments:

Eazy Izzuddin said...

haha
i like..
thanks bro join..
swift kuning tu kereta idaman je..
tp da tengok n rasa test drive myvi extreme kuning cam best pulak..
errr
xD

Mimi Marilyn said...

i pun suke kuning . bestnye hadiah nye..cmne nak masuk?

chapoi said...

click la kat link diberi..sume die dak letak kat situ..jom2 join tp ipod tu aku punya..haha

~Nana 귀여운~ said...

awww..thanks bro....apa cita ntah aku nak tarok..haihh..haha :P

apa2 pon gud luck dear :PPPP *tetibe

chapoi said...

thanks nana...jom la join same..

ctk said...

gudluck ye chapoi...amboi..smgt nk ipod la tuh...hahahaha...xpew2, ct xjoin,bg pluang :P

MESSYSERABUT said...

kenapa lagu papa ku beli keta warna merah bro??? mau kuning la~ hehe

chapoi said...

dah lagu tu memng camtu..kan aku suh die cat kaler merah,bru bleh nyanyi lagu tu..kang tukar lagu tu jd kuning tak nostalgia dah la..haha

ciNdhaDahniEa said...

amboi.. addict betul beliau dgn wana kunin eyh... hihi

chapoi said...

cik cindha ske kaler ape? nnti kite wat post baeekk tuk cindha plak ahaha

MESSYSERABUT said...

ya x ya kan... hua3...

fiza said...

kuning tu co0l kan?kan?kan?

eita said...

berpinar mata..tengok wana kuning..he2....
hadiah agak mengancam...

ame elms ! said...

hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

have a great day ahead . ;)

SafianSakinah said...

Salam..im one of the juri..goodluck n thanx for joining :) nice !