Subscribe:

21.11.10

Dulu kini jauh berbezo-tribute to faizal tahir dan naim zafar


Sape tak kenal ngn abang peja kite...(name manje aku kepada faizal tahir)
sore die ...pergh...memng mantap...
lagu lagu die pon sedap....

tp ramai pompuan cair r ngn die sebb macho...kate tuff.
abang superman plak tu
tapi penah tak korang terfikir...camne muke faizal tahir time muda2?
ala time2 leleh2 idung berhingus...
time member2 sume rambut belah pepet lg...
mesti cam teruja kan camne rupe die..........
moh tgk pic bawah...

nak gelak? lepak2....
kalo yang makan tu jgn tersedak plak tgk....
tunjuk dada kot abang peja time muda2....auwww...

haha....tp abng peja memng muke jawa hbs la dulu...
tp ape kesah kan....janji skrng die berjaya n lagu sedap2...

then, skrng aku nak kenalkn member aku...
merangkap kembar kepada faizal tahir ni...
sape lg kalo bukan naim zafar
peminat n faizal tahir wannabe

die ni sore sedap la jgk....tp hosmet ngn die memng wat anda rase nk lempang je...
melalak tak ingt dunia....
sampai syimie ckp " membunuh naim adalah HALAL dimalam jumaat"

nak tgk persamaan naim ngn abng faizal kite?
ade iras2 tak?
tp kalo dah jawa...jawa la jugak kan...
mulut still bao tempe....
td kite tgk pic abang faizal tahir mudo2 kan...
nak tgk pic naim time mudo2?
haaa....tgk la...jawo hbs haaa cam abng peja mudo2

ni video naim time kat konsert nyanyi lagu faizal tahir-bencinta



Lepak r acak ek...time2 exam week serabut2 gurao2 ngn ko sket...
ko kan kool cam pejal tahir...

19.11.10

Site download full series porn Luna Maya dan Ariel

Ingin kan full set porn milik ariel peterporn?
tidak tahu mana nak dapat?
haaaa....
nak download, gi kat link kat bwh ni

17.11.10

euww : LADY MEAT YANG GAGA(L)

Patut la stock lembu korban tak cuku tahun ni....
minah sial ni nyer kerja rupenye...
dah miskin sgt ke ape nak pakai daging kat badan,,,
mentah2 lak tu...aiseh tol biol minah ni...



16.11.10

Bermain api dipagi raya

akibat tak dapat pulang beraya dikampung...
sufyan atao name glamer pian,cube membunuh diri dgn bermain api...
mangsa berjaya diselamatkan tetapi menerima kecederaan serius dibahagian kemaluan..



"jgn tiru aksi ini dirumah atok sedara korang time beraya...nnti hangus umah atok kome"


Salam perantauan Version 2


13.11.10

Jawab cik salmah, jangan tak jawab

Jangan saman saya...Islam tak larang bertegur sape walaupun ahli politik...
tp ahli politik ni tak jwb la plak salam aku kat twitter...

PWNED!!!!!!!!

i need the book "making romance for dummies"

orang ckp,tak guna kalo sayang orang dalam hati je.
sebb orang xske orang cam aku ni




aku keras,
ake tkde perasaan,
aku kaku,
aku tk reti tenangkn perasaan,
tk reti layan ikot cara orang nak,
ego,
keras kepala,
tkde sense of romance,
butthurt,
tk reti share crite,
tk pandai wat orang senyum,
tk reti hepikan orang,
panas baran,
wat ape pon orang tk kan ske,
tak reti tolak ansur..




....n now im crying

Damn : dah la tempang, masuk kandang singa pulak


ape la nasib pasukan bolasepak Malaysia...
baru nak mengaum, dah kena tembak kat kaki...
bile dah tempang, kena plak campak masuk kandang singa...

adohai...
bagi aku kekalahan Malaysia kat team china sgt tak fair...
1. pemain tonggak seperti Aidil takde dlm kesebelasan utama
2. awal2 dah dpt 2 kad merah...campur lak satu lg kad kat 2nd half
3. gile ape nak main pakai 8 orang je...real madrid pon leh kalah camtu ngn china

sedih sal kalah ngn china 3-0. tibe tgk paper on9 ckp
"Skuad Rajagobal Layak ke Pusingan Kedua"
berbunga2 la hati aku...

tp bile pikir balik, next match lawan iran kot..
iran tu dah la team kuat(sebb diorang makan unta kot)
sedih tol la nasib team Malaysia.
sakit giler perjalanan diorang dlm sukan asia ni...

tp takpe, truskan ngauman skuad Harimau mu..


GUANGZHOU: Malaysia layak ke Pusingan Kedua bola sepak Sukan Asia Ke-16 walaupun tewas 0-3 kepada China pada perlawanan Kumpulan A di Stadium Bolasepak Tianhe, di sini, Sabtu.

Kemaraan Malaysia itu sekaligus memecah kebuntuan selama 32 tahun untuk beraksi di Pusingan Kedua acara bola sepak Sukan Asia.

Walaupun menduduki tempat ketiga di belakang Jepun dan Korea Selatan dalam Kumpulan A, Malaysia layak ke Pusingan Kedua kerana tiga mata yang diperoleh hasil kemenangan 2-1 ke atas Kyrgyzstan pada Selasa lepas membolehkan Malaysia berada di kedudukan terbaik berbanding negara di tempat ketiga dalam Kumpulan lain.

Kali terakhir skuad negara layak beraksi di Pusingan Kedua acara bola sepak Sukan Asia ialah pada tahun 1978 di Bangkok. Di Doha, Qatar empat tahun lepas, skuad kebangsaan di bawah bimbingan Norizan Bakar sekadar bermain di peringkat kumpulan.

Pada perlawanan malam ini, skuad negara terpaksa bermain dengan lapan pemain selepas Mahalli Jasuli diberikan kad kuning kedua, sekaligus kad merah pada minit ke-24 oleh pengadil Williams Ben dari Australia.

Seminit kemudian, ketua pasukan Safiq Rahim pula dilayangkan kad merah kerana memprotes keputusan pengadil memberikan kad merah kepada Mahalli.

Kad merah ketiga dilayangkan kepada S.Kunalan pada minit ke-81.

Walaupun terpaksa bermain dengan lapan pemain, skuad negara yang dibelengu kecederaan berjaya menyerap asakan pasukan China daripada membolosi gawang Malaysia dengan jaringan lebih besar.

Pasukan tuan rumah bagaimanapun berjaya membolosi gawang Malaysia menerusi tandukan Li Jianbin pada minit ke-61 sebelum sepakan leret Zhao Hanglue pada minit ke-65 dari sebelah kanan pintu gol Malaysia menewaskan Khairul Fahmi Che Mat.

Tuan rumah mendapat gol ketiga menerusi sepakan penalti yang disempurnakan oleh Zhang Linpeng pada minit ke-83. source : mstar

hahaha...

tp kan tak sampai sehari dah ade orang create page maki pengadil australia bodoh tu

JOM PAKAT LIKE KAT FB : LINK

Wow : Yamaha R1 syial....

siyes best motor ni...
ensem bergaya..
laju gilak...

pas intern,nak beli r sebijik...
leh ajak minah rempit naik ngn aku...
"adik tumpang abang pegi skolah bleyh??"

haha



aku tgk kat utube, memng ramai mat rempit omputih layan R1
tp yang paling aku proud skali tgk mamat moscow ni bwk..
cam anjing mintak bunuh diri la syial...
siyes aku yg tengok pon nak terkuncil..



pic source : autoblog

12.11.10

FFuuFU : surat berenti kerja paling PWNED!!!

JULIANA BONUS BT CHE ROSS

NO 834,LORONG BAHGIA

TAMAN SEJAHTERA

06600

MUHAMAD YUSOP

PLOT 131A,

JALAN PERINDUSTRIAN BUKIT MINYAK,

14100 BUKIT MINYAK,

SEBERANG PERAI TENGAH, NO 834,LORONG BAHGIA

TUAN,

PER : SURAT BERHENTI KERJA

Saya seperti nama diatas, ingin memohon berhenti kerja. Saya berharap

permohonan ini diluluskan. Berikut adalah sebab- musabab saya ingin

berhenti kerja:-

1. Saya kerap dibuli oleh senior.

2. Makanan di kantin tak sedap tapi mahal macam KFC.. Tambahan pula kalau makcik senior yg kira.

3. Lagu 5′S tidak masuk dalam carta ERA.

4.. Waktu rehat tersangat pendek 15 minit je… Nak beratur pun dah 20 minit!!!

5. KERJA BERDIRIIIIIIIIIII. .. … … . Kasut takde sponge pulak!!!!!

6. Bas kilang tersangat laju… . Tersangat BAHAYA… ..

7. Kalau setakat nak keja kilang, lebih baik tak payah ambil SPM. Indon tak ambil SPM pun boleh keja jugak!!!

8. Pekerja dipaksa O.T. Ingat kita orang ROBOT ke!!! Kalau tak O.T. ugut nak bagi Warning Letter pulakk… ..

9. Pintu kecemasan dihalang. Bila BOMBA audit baru kalut. KESELAMATAN TIDAK DIUTAMAKAN.

10. Scan in/out sikit nak masuk kena beratok sampai GATE HOUSE nak balik kena beratok BULEH TAWAF satu kilang..

11. Pintu keluar masuk 2 shj. Pekerja beribu… . Masuk LATE marah!!! Balik LATE driver BAS pulak marah!!!! sampai rumah mak bapak pulak yang marah KAMI selalu kena MARAHHHHHH.. .

12. Boss kadang 2 ok, kadang 2 tension sampai tak ingat 2 yang kami ni orang gak

13. Faedah2 lain tak memuaskan. contoh keja bagai nak tecabut kepala lutut profet shereing HAMPEHHH

14. BANYAK LAGI NAK HABAQ TAPI KUT TAK SANGUP DENGAQ KUT!!!!

15. Bonus Tahun Ni Takde Macam Hampeh…Orang Gaji Besar je yang dapat,Orang bawahan semua tak dapat…Kalau mcm ni biar boss besar mati cepat!!!! …baru ada keadilan…. ..Aminnnn.

Untuk pengetahuan tuan, saya telah berjaya menabung sebanyak RM 1.5 juta selama saya bekerja sebagai operator. Wang itu telah saya laburkan dalam bentuk dinar emas. Setiap bulan, pendapatan saya adalah sebanyak RM890. Inilah faktor utama saya ingin berhenti kerja. Terima kasih atas segala kerjasama … … …. … tunjuk ajar tuan selama ini dengan saya. **Akhir kata, terimalah sebuah pantun MAUTdari saya… … ..

IKAN KELI, IKAN KEMBUNG; ANGKAT KAKI, LLLAAAMMMBUNG… … …. … …

SEKIAN, TERIMA KASIH..

JULIANA BONUS BT CHE ROSS

source : amazingnara

wow : cho dirogol threesome oleh adi n jebon...

Angkara tensen study...
padan muke korang msuk blog aku



11.11.10

IF : facebook existed years ago ?











source : facebook

EH : separuh syurga separuh neraka?

Agak jd camtu ke kalo makan mee versi 50% halal? hahaha

ade diskaun tak cik miyabi maria ozawa kite?
kawtim la video laku skrang member2 ape ade hal...haha

ade diskaun tak cik miyabi maria ozawa kite?
kawtim la video laku skrang member2 ape ade hal...haha

Eh : best ker name jepon?

Para ibu2 dan bapak2 bleh la pilih name anak kalo nak stail jepon....


Name jepon aku tetap chapoi janjan bukan metroseksual...haha