Subscribe:

28.6.09

SMKAM tetap dihati...

dua hari yg lepas,aku telah menerima panggiln dari skolah lame aku..aku kehairanan..sudah hmpir 5thun aku meningglkn skolah itu...selepas seketika empunya suara menjelas tujuan,brulah aku fhm...bhwa aku diminta untuk menjadi facilitator tuk kem "Sejenak Bersama Mahasiswa"....agak terharu gak r huu...bleh jumpe member2 lame....teringt balik citer2 manis kt skolah tu dulu....lalu aku pon bersetuju ngn perlawaan itu


first day-26.6.2009
10.00am-aku bertolak ke skolah untuk menghadiri briefing ringkas berkenaan program tersebut.setelah aku tiba,aku mendapati sudah ramai kwn2 yg lain sudh lame sampai.setiba aku disitu,ape yg ayat pertama keluar dari mult mereka ialah"zul....bakpo ko gemuk loni??"..haha...aku pasrah je la...aku telah diletakkn dibwh department teknikal dan dimintk memberi ucapan



3.00pm-pendaftaran msuk pelajar ting 4.seramai 140 lebih perlajar ting 4 diwajibkn oleh pihak skolah untuk mnyertainya...haha...sian diorng...selepas sume dh hbs mendaftar,aktiviti dimulakn dgn ice breaking dlm kumpulan kecil...malangnye,kumpulan aku agak skit orngnye sebb ramai yg tk dpt hadir...tp aku wat bodo je,lg sket lg best...sonok dpt berkenalan ngn junior...tnye pengalaman diorng..tnye result...sume2 lah.aku pon ade gak mintk diorng wat aktiviti sket cam melukis n main ssket game cam bodo...haha



9.00pm-malam tu lepas dak2 sume pegi surau dgr ceramah,diorng masuk kedewan tuk aktiviti LDK.aktiviti die agak menarik la.dlm kumpulan kecik,pelajar ngn faci dimnta membina sebuah menara setinggi dua orng dewasa dgn menggunakn straw dan surt khabar shja...group aku agak sporting r and genius.aku just bg diorng idea camne nk wat..and diorng follow tp guna kreativiti diorng sendri..lepas sume dh siap bina,menara tu akan diuji ngn angin nak tgk kukuh ke tak..best tgk sume hepi..ade yg sedih menara die tuumbng,ade yg gembira tgk menara orng lain buruk...mcm2 gelagat diorng





second day-27.6.2009
7.00am-aku balik ke rumah dulu sebb aku ngntuk giler sebb tk tido semlam...sebb dok layan member2 lame aku borak.hbs sume citer nk sembang..sampai kt umah,aku lyn tido smpai kol 3petng...giler ah...terlambt giler2...sepatutnye kol 10 pgi aku dh gi balik sebb ade program memerlukn aku..hahaha...sampai kt skolah,aku wat kool je.mcm tkde ape2 berlaku..

4.oopm-petng tu main parachute telur ayam..best gak...sebb mostly diorrng dpt terbangkn telur ngn berjya tnpa memecahkn telur..huhu menarik2....jgn telur diorng plak yg pecah sudah r...haha.lepas gametu,last skali adalah majlis penutup..sume faci dimintaa memberi ucapan semangt kepada junior2 tersayng..last skli,yg paling tk bleh lupe bile sume junior nk senior laki menari chicken dance tuk mereka...haha...lawak tol tgk member2 yg dh tua bangka menari chicken dance...aku pon same r jgk...tp demi adik tersayng...menari la jugak.haha



6.00pm-lepas sume balik,faci2 gi mkn jamuan kecil...time tu sume sibuk bertukar2 gmbr...amik2 gmbr...amik2 number hp...rase sedih gak r time...terfikir2 dlm hati,bile r agi nk jumpe diorng...mybe lepas ni kalo jumpe pon,sume dh ade anak.huhuh.





buat sume faci@sahabat,aku syng kt korng sume and rindu sgt
kt korng..walaupon tk lame kite bersama,namun kenngan ngn korng
tetap di hati aku

23.6.09

.:FALL OF TROY:..:F.C.P.R.E.M.I.X



F.C.P.R.E.M.I.X.
The Fall Of Troy


Slow Down This Is Slippin' Through My Mind
This Conversation Has Run Out Of Time
Honey, I Know You Know What I Mean
And That's The One Thing That You Soon Will Find

I Know, That You Really Wanna Go
My Mind Is Runnin' Outta Gas Just Relax
And Recap, And Relapse
Tonight, My Bodies Jumpin' And I
Go Through The Motions
And I'm Leaving On This Journey
Maybe Someday I'll Come Running Home To You

I Don't Wanna See The Day
My Words Cannot Make It Safe
[Come Running Home!]
[Come Running Home!]
Her Heart In My Hands
It's Too Bad, No Regrets...
I Don't Wanna See The Day
Her Tears Are Falling On My Grave
[Come Running Home!]
[Come Running Home!]
This Is, My One Chance, To Take Back
No Regrets...

Let's Go! I Just Wanna Let You Know
This Situation Leaves Me Outta Breath
We'll Drive Till The Love That's In Your Eyes
Drops To The Ground And Unravels Like A Thread...

I Know, That You Really Wanna Go
I Only Think About Her
Must Get To Her
Cannot Lose Her
You Know That I Will Not Let This Die
Life Support Systems And My Mind On
Rewind And Rewind And Rewind...

I Don't Wanna See The Day
My Words Cannot Make It Safe
[Come Running Home!]
[Come Running Home!]
Her Heart In My Hands
It's Too Bad, No Regrets...
I Don't Wanna See The Day
Her Tears Are Falling On My Grave
[Come Running Home!]
[Come Running Home!]
This Is, My One Chance, To Take Back
No Regrets...

[Solo]

I Don't Wanna See The Day
My Words Cannot Make It Safe
Her Heart In My Hands
It's Too Bad, No Regrets...
I Don't Wanna See The Day
Her Tears Are Falling On My Grave
This Is, My One Chance
[My One Chance]
[My One Chance]

22.6.09

tkde mood tahap cipan beranak enam!!



dgn ketiak yg berpeluh....rambut yg berkelemumur...

tidk mandi pagi....kaki yg gatal

paru2 yg semput.....idung yg gatal....

semuanya membuatkan aku...

tak ade mood nak blogging



..trimas..

20.6.09

kejohanan teekwondo peringkt mssk




19.6.09 - 20.6.09

video


time ni aku jd urusetia tuk kejohanan je..tk msuk bertanding..

ni video yg sempat aku rakam time dhtkde kerja sgt..

bergambar ngn junior skolah aku luh

member time join taekwondo dulu...raja chopping kick

coach @ reffree @ cikgu BI aku

suatu ketika dahulu......





negeri sembilan.....dekat di hati...




sila klik disini untuk ke n9....


ps: pengidap sakit jantung adalah amat tidak dgalakkn untuk clik



19.6.09

tag la jugak...zassssssssssssss

1.Adakah anda rasa anda HOT?
Perot boroi saye ramai yg kate hot...so hot la saye.

2.upload gambar kegemaran anda


3. Kenapa anda suka gambar ini?
sebb rase cam kt overc...(padahal melaka jek...)

4. Bila kali terakhir makan pizza?
time habis final..ngn akmal,pian,hanis n ain

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
lagu mocca kat blog nadira...best2

6. Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni?
menyedut asap punca radang paru2

7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?
aku tk kisah nk panggil ape pon...tp nyampah orng panggil aku kacak...siot tol diorang

8. Tag lagi lima orang:

+ Suhaila +
+ akmal +
+ nasri +
+ ayap +
+ iera +

9. Siapa no 1?
cinta di hati saya

10. Siapakah orang nombor 2?
member @ pakar pnp utp

11. Org nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?
ade3x...tp scandal itu masih perlu dirahsiakan sebb belom pasti..wakaka

12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?
ayap merupakan abang2 mat rempit utpyg sgt kacak,bergaya,sopan santun.

13. Katakan sesuatu berkenaan orang nombor 5.
SU oc yg paling best penah ku jumpa....die syg sgt adzrul die

im finish...hehe....lalala....dadada....huhuhu

18.6.09

dulu dan sekarang....dunio jaoh bezo!!!


aku dan sayng 17 tahun yg lalu....


aku dan sayng...17 tahun kemudian..


dulu dan sekarang...dunia jauh berbeza...tpkami tetap cute!!!

hahaha

sayang...mizz u sgt!!!!!!!!!!!!!!1


where r u sayng?
call me plz....mizz u so much!!!
im so sorry about thing happened bfre..

huhu...

15.6.09

LATA THE RETURN....SMKA MELOR VERSION 2.0

lata belata:

organizer: badol . inc
participant: bad,haziq,kuwe,deli,azam,chapoi(khacak ciot), shafiq,faiz
transport: kancil mira turbo,perodua viva
food: bbq chicken plus rutbeer frost
payment: 5ringgt per head
tools: mate,knife,lighter,charcoal,shortpant,wiston light
departure:9.30am
back:6.00pm
guider: azam(orang asli,,,haha)
strong man:badol(bawak tikar je)

tk kisah la apepon...semalam memng best....

paling best bile usha awek mandi ngn usha orang berom*n..haha


tempat kitorang mandi tu dalam siot







haziq dan bad

kuwe yg pakar bab memanggang
gang







next planning: mencandat sotong or hiking gunung stong..
tk sabar sial nak gi

13.6.09

.:aku cinta seni:.


boonga art shoes


aku nak 20 pasang!!....cute giler!!!!

pengaruh remaja dan iera

iera,ko kena panggil diorng dtng time convo tao




for more info : http://boongashoes.blogspot.com/

sori ek boonga,terpromote kasut korng

12.6.09

5kg to go...go go go!


ini bukan aku...hanyalah gmbar hiasan semata2..


umi : bulat nyer la muka kau ni...
abah : ko ni tido makan je ke kat utp??
abang ipar : haha....dah macam anak jin..
kakak : dulu muke cam ally iskandar...skrng dam cam harith iskandar..
anak sedara : hehe...ayah su dah kemok cam sin chan

..tension nyer la aku..

atas nasihat cik sarah,aku berkobar2 nk turunkn berat aku..hahaha





p/s : jgn percaya sgt kata2 aku diatas

11.6.09

cinta lame....camne ek??


faris...cinta lme berputik kembali???

so sweet...

hahaha

10.6.09

Congrats to Tronoh Teater Shop....


even aku bukan la peminat teater...ataopon penggiat teate...mahopon balaci tukang sapu pentas teater...namun aku bangga sebb TTS berjaya mendapat tempat ketiga dalam festival teater peringkat perak

semoga maju jaya!!!!


p/s: dah promote ni...agak2 tknk ke amik aku jadi pelakon??


punca selesema babi dh dijumpai!!!

GEMPAR!!!!!!!!!!!!!!
BERITA PENEMUAAN PUNCA VIRUS SELESEMA BABI DAH DIKETAHUI...
FBI,CIA,INTERPOL DAN BADAN KESIHATAN SEDUNIA SEDANG GIAT MENCARI
BUDAK LINKUNGAN 4 TAHUN YG MERUPAKAN SUSPEK KEPADA BENCANA INI..




INI ADALAH GAMBAR BUKTI YG DISEBARKN FBI TUK MEMBANNTU SIASATAN.



p/s : apekejadah la budak ni jilat idung babi tu...tak pasal2 kena samak satu badan...teguk
air campur tanah r jwbnye nnti

ciri2 awek kesukaan lelaki...

haaa.aku tetibe di tgh hari yg indah dan panas ni..berbekalkn tkde idea nk menulis blog...aku rase cam best lak kalo aku letak sket panduan tuk awek2 yg masih blom berpunya...mybe korng tak memiliki ciri2 awek kesukaan lelaki...so cube bace...

CIRI-CIRI WANITA IDAMAN LELAKI!

  • Seorang Pendengar Setia dan Mengikut Kata
    Lelaki suka wanita menjadi pendengar setia dan mengikut kata. Malah suami Ina Naim, Suhaimi pernah berkata, antara ciri utama menyebabkan dia memilih Ina adalah kerana Ina menurut kata suaminya. Bukanlah ini bermaksud King Control, tetapi patuh dan taat kepada suami di mana yang patut! Dari segi agama dan perbelanjaan.
  • Suka dimanja
    Lelaki amat suka dimanja dengan belaian dan kata-kata romantik. “Cayang buchuk“, “Sayang I love you“, “You memang macho!”, “You sayang I tak Yang?”, “You memang handsome“, “U tak macam lelaki lain!” memang dapat menaikkan ego lelaki dan dapat meredakan kemarahan mereka. Kalau tak percaya cuba lakukan ke atas pasangan anda!
  • Jangan bersolek tebal
    Lelaki tidak suka jika wanita memakai alat solek terlalu tebal seperti penyanyi dangdut!
  • Sentiasa menghormatinya
    Menghormati dirinya, keluarga dan teman-teman yang rapat dengannya. Jangan malukannya dengan perangai anda atau cara berpakaian yang tidak kena tempat.
  • Jangan terlalu kebudak-budakan
    Bersikap matang dalam tutur kata dan tingkah laku. Lelaki tidak suka wanita yang bersikap terlalu kebudak-budakan dan terlalu gedik!
  • Agresif
    Lelaki suka sikap wanita yang agresif dan aktif
  • Bukan materialistik make -up sampai beribu-ribu. Lelaki yang sanggup mengeluarkan belanja sebanyak ini hendakkan “benda” yang satu itu sahaja. Berwaspadalah!
  • Jangan ganas
    Jangan terlalu bersikap kelelakian dan ganas dalam pergaulan.
from: http://syokkahwin.com/blog/2008/01/03/ciri-ciri-wanita-disukai-lelaki/

btw...i already got 1 yg sesuai di hati..hehe..jangan mare

9.6.09

FARIS ske kt amoi...


amoi mane???

haaaa....itu yang kite tak tahu....


p/s: faris jgn marah

8.6.09

LUMUT-IKAN-BAKAR.....




LALALALA..makan2..ikan2..bakar2...rm120.00




p/s:sori akmal...cilok pics dari blog ko...nice pics

aku gemok!!!!!!!!!!serius aku kurus dulu...caye la ckp aku...waa

GEMOK KE KURUS...WHO CARE???
"caption adaptasi dari rumate ku naim zafar ketika beliau dituduh gemok"

we the king-check yes juliet


Check yes Juliet,
Are you with me?
Rain is falling down on the sidewalk,
I won't go until you come outside.

Check yes Juliet,
Kill the limbo.
I'll keep tossing rocks at your window.
There's no turning back for us tonight.

Lace up your shoes,
(A-oh, a-oh.)
Here's how we do.

Run baby run,
Don't ever look back.
They'll tear us apart,
If you give them the chance,
(Give them the chance.)
Don't sell your heart,
Don't say we're not meant to be.
Run baby run,
Forever we'll be,
You and me.

Check yes Juliet,
I'll be waiting.
Wishing, wanting, yours for the taking.
Just sneak out, and don't tell a soul goodbye.

Check yes Juliet,
Here's the countdown.
Three, two, one,
Now fall in my arms now.
They can change the locks,
Don't let them change your mind.

Lace up your shoes,
(A-oh, a-oh.)
Here's how we do.

We're falling through the night,
We're falling through the night.
Way up high.
The view from here is getting better with,
You by my side.

Run baby run,
Don't ever look back.
They'll tear us apart,
If you give them the chance.
dont sell your heart,
Don't say we're not meant to be.
Run baby run,
Forever we'll be.

Run baby run,
Don't ever look back.
They'll tear us apart,
If you give them the chance,
Give them the chance.
Don't sell your heart,
Don't say we're not meant to be.
Run baby run,
Forever we'll be,
You and me,
You and me,
You and me.

buttersweet...homemade cake,muffin and biscuits...




want to have some party?? dont know where to get sumthing nice to eat?? too expensive at secret recipies??
we have all for your solution....

.:BUTTERSWEET:.


For details or booking,please contact:

Suhaila bt Shafiuddin,
Tel :03-62732003 hp:013-3921782
email :suehaey@yahoo.com/mebuttersweet@gmail.com

krepok lekor....batu burok....penyu(faiq/ayap)....dan family (part 2)

second day...


hurm...pagi tu aku bgun r cam biase...sume dh kecoh makan...aku bru nak gi mandi....sejuk giler pagi tu...rase nk stim je memanjang...hbs mandi,aku pakai r baju..takkn nk bogel plak..kuar bilik trus gi makan..cis,aku ingtkn ade r nasi ke,nasik lemak ke,nasik dagng ke...skali kuih je....frust tol aku mkn kuih je pagi2...camne nk boroi kalo mkn kuih je...dah la air pon air kosong je

pagi tu,umi ngn kak long gerak gi pasar payang,then aku abah n abng jim ngn bdk2 gi pantai...diorng nak main air lg....aku mls btul nk gi...dh r panas n confirm aku yg kena jaga bdk2 tu main...cis...tp abah dh paksa suh pegi...pegi la jgk...sampai sane,orng tk ramai tp panas nyer yg amat la dasyat...itam la kulit i yg licin ni...auwwww...



lepas settle diorng main air,kitorng sume balik apartment kemas2 barng..nak balik doh...sebelum balik,kitorng singgah mkn nak foodcourt dataran pantai batu burok(area aku lahir)...bleh la mknan kat situ even tempat tk brape menarik..aku mkn nasi putih ikan keli sambal ngn kerang.lepas mkn,kitorng gerak balik...kak long direct balik key el n kitorg balik kelantan...ape yg best nye,hari tu lesen aku dh kompetan...mean full.sebb tk renew lg,so aku tk yh drive...syok giler tido je kt blakang...


ni la umah aku dilahirkan...betul2 tepi pantai

hhuuhuhuuu

7.6.09

krepok lekor....batu burok....penyu(faiq/ayap)....dan family

huhuhuhu.....letih seh..nak stim pon dah tk mampu....

semlm,aku ngn fam aku gi oliday kat terenganu.kakak aku yg sulung plan sume ni..die sewa apartment kat bandar kuala trnganu..

first day....

cam biase r... aku yg jenis ske tido lambt trase amat mls pagi tu nak kemas brng nk gerak gi trnganu...orng sume dh dlm kreta nk pegi,aku bru nak amik towel gi mandi wajib...ngantuk gler..hbs mandi...packing bju sket...rokok tidak dilupakan..aku pon turun r gi kt kete...aduss...skali ayah aku suh drive...bru terasa nak sambung tido dlm kete...ape bleh wat...drive je la...kalo eksiden tk tanggung..

mula2,kitorng singgh kat besut..umah pak cik aku(tokey ayam)..gi sane semata2 nk brakfast nasi dagang je...bnyk btul die bti..berbungkus2....aku bedal dua bungkus...sedap gler2..hbs mankn,kitorng trus sambung jalan ke kuala terengganu.tp nyesal plak time tu mkn bnyk,mate aku yg dh memng ngantuk makin kaw2 ngntuk time tu..aku drive sambilgigit jari kasi tknk terlelap...ayah ngn mak aku dh lame tido...cess..

dlmkol 11 camtu,sampai r kitorng kt kuala trangnu...dlm kepala otak aku just pikir nk masuk bilik apartment trus tido...skali kakak aku ckp bilik tk siap agi...tk bleh check-in lg..adush...tgh2 duk tunggu,kitorng gi jalan2 kt masjid terapung ngn masjid kristal...huhu...nasib baik ade dua ke masjid diorng nak gi...kalo sume masjid diorng nak lawat,berdarah punggung aku nnti...dah la penat nk layan anak2 sedara aku yg ganas plus pisau cukur...sket2"ayah su,nak air"....sket2"ayah su,lapar"...sket2"ayah su,nak berak"...nasib baik aku ni pak cik sedara yg baik lagi luhur..

hbs lepak masjid kristal,kitorng trus check in bilik lepas tuan umah ckp dh bleh masuk...aku ape agi...berlari2 anak,mencari bilik best,dan tus landing tuk tido..huhu...penat giler babeh sebb tk cukup tido..nikmattt...opss..nikmat tu sekejup je rupenya...bru aku terlena dlm 30minit,diorng dh ajak gi pantai lak...arghh...tension2....kitorng gi r kt area pantai btu burok..ramai gler orng kt situ..awek cun pon ramai..aku ape agi mula r tarik perut tunjuk tough even boroi...



anak2 sedara aku yg jakun tk penah dtng pantai cam orng tkkeruan dah...cam dh setaun tk jumpe air...main air r,main pasir la...siot tol...terkenang lak zaman kecik2...hehe...tgk layan2 perasaan kt atas kayu,tetibe sorng anak sedara kau yg kecik skali dtng kt aku....aku mule merasa cemas...aku seakan bleh mengagak ape die nak...dgn lembut die berkata...

huzaifah: ayah su,nak main layang2.....blikan r ayah su"

adoi,dah agak dah...lahanat...aku pon ok je la mula2...blikn tuk die satu...rm4 je sebijik...lepas je bli...lg 3 anak sedara aku plus 2 sepupu kecik aku dtng...mula wat muke tk wat ati...diorng ckp diorng nak gak...adoi...jenuh tol ak...hbs rm24 gitu je...melayang2 di angkasa..



hbs lepak kt pantai,salin2 bju....kitorang tunggu ayah ngah...die ckp nk ajak blanje kitorng mkn...aku mule trase gumbira yg amat...hehe..bukan sebb dpt mkn free,sebb anak ayah ngah@sepupu aku tu cantik giler orngnye...nurul name die..syok giler dpt tgk muke die.hilang trus penat aku..muke time mkn nk cover macho je..hehe..padahal sepatah haram aku tk tgur die...aku try nak candid muka die,tp susah tol la.ramai je orng tgk tgn aku..cess



lepas mkn,kitorng balik apartment balik...mlm tu aku tk bleh tido,bkn sebb tk ngntuk..sebb tk keruan tk pekena marlboro lg arini...penat aku tunggu sume tido...bru la aku terkedek2 ke balkoni...ikmat giler dpt isap...pening kpla aku jup time tu....dah la layan view dpn laut...cantik giler..



bersambung......

5.6.09

menghembus asap salem menthol dikala cuti...


bile cuti,ape yg banyak dlm poket??

DUIT...

bile duit banyak,kite wat ape??

SIMPAN...

salah adik...

jawapan nyer...layan rokok mahal la...hahaha

bye2 DnJ,halftime and astro..

hye DUNHILL,MALLBORO and WINSTON.

cinta.......

i love this sue soooooooooo much....

pics jejaka terlampau tanah tinggi






comel tak entiti ini??



malam2 menjadi kutu embun...merayau cari nyah...auwww


selepas kepenatan bermain kad...(tak ajak aku...tp pao jajan aku...huhu)


ni pic time ktiorang kt lata kinjang...best...

gadis berkemban...sosok puteri bunian

bosan.....

AKU SANGAT BOSAN PLUS KETIAK BERPELUH...TRIMAS

3.6.09

cameroon...tanah tinggi

hurm...lame tk tulis sumthing...aku bru je sampai kelantan pagi td...penat giler2 (duduk sebelah awek pon wat bodo je aku tido)

before balik kelantan,aku gi key el dulu.umah kawn awek aku...aku stay sane ngn ayap tp shari je,pastu aku stay sorng2...best gak r lepak ngn awek kt key el...bnyk jalan2,tgk wayng...mkn naik ayam lemon yg sampai skrng aku sakit perut..haha...thanks sayng for the time u spend with me...



tp,before gi key el,aku ngn member2 aku gi jalan2...konon nye nk gi mandi air terjun je kt lata iskandar....sampai sane dlm pukul 3...ramai giler orng...kitorng bajet nak mandi privacy sket sbb kitorng nyer badan sume agak tough,segan r kalo orng tgk...ngn selamba kitorng panjang gi kt tempat tinggi...tkdeorng...syok gak r mandi kt atas..macam2 gaya r diorng wat...klakar skali bile akmal kesejukkn..menggigil mengalahkn kena ais..faiq tk mandi segan nk tunjuk bodi mantop die...hahaha...puas mandi kt atas,kitorng turun bawah...sambung lg mandi .aku ngn ayap je bersungguh2 mandi...yg lain dh kecut sebb sejuk...dalm 20minit,tmpt mula ramai ngn india2 yg ntah dri cerut mane ntah...bdn lak penuh tatoo...tkot aku nk mandi tkot kena r*g*l...haha..




lepas mandi,kitorng gerak naik cameron jup....sampai atas,tk best sgt sebb tk sejuk..ktiorng lepak kt satu gerai mkn ais krim goreng ngn cendol...sedp gler babeh r...plus aku mkn free...lepak2 isap2 rokok,budak2 ni ajak stay lak satu mlm...naik celaru aku biler memikirkn aku ni ade 20sen je dlm wallet...nk mkn ape sial kalo nk stay satu mlm...pikir2 aku msg bapak ku tnye ade duet tak...hehe.nasib baik kakak aku msukkn sket wet...bleh r bernafas dgn asap winston..then,kitorng gi r jalan2 cari hotel.ade satu murah rm60 satu mlm...tmpt pon ok..ade satu katil besau gaban ngn satu double decker..puas ati r tido...sampai2 dlm bilik diorng sibuk nk main kad ngn puzzle...gilo apo...tk reti penat ke...hbs diorng main kad,akmal ngn ayap strt lalok.tido..so,aku,hanis ngn faiq je kuar mkn mlm...lepas hbs mkn,dh penat2,tensen giler lupe bawak kunci...mamat2 yg tido lak tido cam dh mintk dikapankn lak...cal berpuluh2 kali tk bgun2.last2 call tokey hotel suh bukak..haha



esok nye,kitorng check out hotel.gi makan kt kak yah restoran...sedap gak r situ...banyk option n murah..lepas mkn,kitorng trus trun menuju ke lata kinjang plak...sampai sane...ramai gler babeh gak orng...siot r..tp tk kisah...tetap nk mandi gak...kitorng carik satu port best punya...matapon best gak usha awek yg hmpir separuh bogel kt situ...lame gak r mandi...hbs stim r aku kesejukan...akmal ape ntah lagi...faiq still tknk mandi...dh 2 hari die tk mandi aritu...bau kemenyan hbs r bdn

ape pon...best giler r spend time ngn diorng...tp sedih gak sebb pian tk ikot...kalo die ikot mesti best.........

thanks to ayap,hanis,akmal n faiq for spending precious time with me..