Subscribe:

17.8.11

No passion at all...

hurm..blog aku ni cam dah hidup segan, mati tak mahu je..
aku dok bukak blogger ari2 tp satu haram tak thu nak post ape..
blog walking punya la bnyk cari idea tp satu haram pon tak lekat

plus plak layout aku yg agak clean sejak kebelakangan ni..
skrng cam aku lg prefer blog yg clean dari dark...
so cam dah tak sesuai blog aku as blog semi kutuk,semi maki, semi lucah dah semua
jenis kejahatan lagi..

takkan ngn layout bru aku mean aku kena post benda2 ilmiah dan islamic?
mungkin chapoi janjan patut tukar ke maher janjan?
janjan is metroseksual tukar ke amal maruf nahi mungkar?
mungkir gak aku patut tukar..dah lame sangat tulis benda tak pekdah dlm blog...

haha..
smlm lepas sahur aku saje go thru balik post2 aku yg lame..
i aku prasan blog aku memng ckp benda mengarut..
but at least ade dua tiga post yg rating tinggi gak r..
tp tkde la nak compare ngn si obefiend la buncit egolism sengal alam tu..
tak si ben ashaari yg muke cam jimmy shanley ke..
tp at least ade certain post yg bile bace balik tringat gile zaman kanak2 ribena kat utp lu

td plak, terasa nak bukak blog member2..pergh maju siall..
diorang skrng up date giler sal blog..
ketinggalan giler rase padahal bru 8 bulan aku tak on9 n blogging..
giler drastik r perubahan alam maya dan kejam nye israel terhadap palestin( takde kaitan)

so , aku skrng dlm dilemma...
nak cari hobi bru or stick blogging..
aku rase cam nk jd cam matluthi la plak..
ala yg femes dok wat short video tu...
tp muke aku tak comel cam die..mate aku tak sepet cam akmal hahah
lg pon takan aku nak rakan video pakai hp je...bapak tak bertauliah..

argghh...nnt la pikir ape aku nk kena wat ngn blog ni..
kena rombak balik ni dari a-z.
cari balik identiti
kurangkan kontroversi tingkatkn prestasi.
assalamualaikum....dan slamat malam

3 comments:

Wanie said...

kadang2 kite terpesong mase tulis entry..hmm..selamat mencari identiti ye..tulis je mengenai personal life..:)

chapoi said...

ni sebb lame sgt tinggal blog r ni..jd kekok sket jah oiii..

tkpe la..nnti wanie tunjuk ajar la aku ni

Hansyirah Takezur said...

teruskan je...
:)