Subscribe:

16.8.11

Gua sangap ngn kreta kia skrng...ade masalah ke der?

tibah rase nak share sal kreta2 kia ni..
as yg korang tao, kia ni kreta dari korea selatan...
errr..urmm..eii...tu je la yg aku tao...

haha...saje nk share model2 terbaru diorang..
siyes lawa sebb diorang nyer design nampak luxury plus sporty...
dan yg paling penting murah nak compare ngn quality die

aku tnye abng ipar aku,orng malas nk pakai kia ni lg kat malaysia sebb sparepart je
kiosk tuk repair still tak bnyk...
but siyes ly aku rekemen korang pakai kia..
sebb....sebb ...sebb aku ske..haha

ni nak promote quite latest model kia

KIA OPTIMA EX TURBO


Quick facts:

Make: Kia
Model: Optima SX Turbo
Year: 2011
Base price: $24,495
As tested: N/A
Horsepower: 274 Hp @ 6000 rpm
Torque: 269 lbs.-ft. @ 1750 rpm
Zero-to-sixty: 6.5 seconds
Antilock brakes: Standard
Side curtain airbags: Standard
First aid kit: N/A
Bicycle friendly: No
Off-road: No
Towing: No
Fuel economy: 22/34 mpg city/highway

so base price tuk kreta ni lam $25,000..thats mean dlm 100k gak r kat malaysia ni..

tp not bad kot sebb ade turbo...turbo ni kalo tak thu die booster kat ekzos blower tu nak

kasi tujahan lebih time bawak kreta..so syok r sket kan..





No comments: