Subscribe:

17.8.11

Baju raya mau juga pun

raya dah dekat, duit tkde
so bile itu terjadi, maka mimpi la kau nk beli baju raye..

ape pon aku jalan2 kat blog serius obefiend fatties td,
jumpe sejenis kain buruk yg amat cantik wat baju raya..



baju ni kalo jalan2 time raye konfirm polis sume butthurt..
haha...tp sah2 r diorang tkleh nk saman kan?
bkn aku beli pakai duit diorang pon

baju ni harga rm30 je selai tp sayang tarikh order hbs 17hb mean arini..
ni pon dah kol brape kalo aku nk order..

tp kalo korang nak tao, act baju tu bukan muke a samad said...
sebenarnye tu muka bob marley....
mybe diorang kembar..


same kan?
kan waa dah ckp same lu...lu tarak amik pot maa..haha

No comments: