Subscribe:

3.7.10

Messi make a mess for Argentina!!





4-0.....a full time result between the two biggest name in world cup, german and argentina.
But when we look to the result,it's four with the zero. adakah match td tu sebenarnye germany lawan honduras yang menyamar pakai baju anjingbetina(argentina)...huhu???

nampak gaya lepas ni messy kena tukar name la plak...messi cam tk bwk luck je kebelakangnan ni...kalo tukar name cam neaty ke,smarty ke,nerdy ke, mesti main bola pon asyik tak wat mess je..

Even aku td semangat gi tgk bola nak sokong Anjingtina ni,tp aku tak nafikan player germany main memang bagus dibelah defense ngan forward. Kesilapan yang aku nampak kt defense argentina ialah tkde man marking tuk player2 berbahaya cam muller ngn klose.plus defense argentina rajin sgt nk naik atas sampai tkde orng nk jaga bontot sendri sampai2 last2 kena jolok ngn batang german....uih sakit!!!!!



p/s: S.Korea out, Portugal out, Argentina out......skarang harapkan Spain je la menang kol 2.30
ni.




5 comments:

+d.O.Y.A.h+ said...

menang dah!villa mantap.iniesta mastermind~

MeMoRi Di HaTi said...

yeah!! Germany menang. yeah betul, pertahanan Argentina tak mantap..siottt je tgk diorg tu main..cayalah Germany

Dean said...

tk sukew spain..

jfook said...

Germany rocks!!

kenwooi said...

germany is cool =)