Subscribe:

17.7.10

aku dapat award..korang ade ke?takdek nyerrrr

malam2 buta camni,blogwalking sampai kempis perot aku ni tak sia2 bile aku terbukak blog seorang gadis comel bernama hanys...ape yang lagi nice bile tgk aku dianugerahkn award...award tu ( even sumtime kite rase cam award camni tkde nilai)...tp atleast it show how people appreaciate in wat we r doing...

ni ha award nye...


orang kate, sudah menerima, jgn lupe memberi plak kan? so aku nak anugerahkn award ni kat 3 blogger yang aku plak rase SUPER

1 ) Nadia
2 ) Geffroysanie (btul ke aku eja name ko ni)
3) Aireen

sebelum aku akhiri idup post ini,terima la tuk korang yang menang (bajet best lak malam2 ni)



1 comment: