Subscribe:

19.7.10

anak luar nikah jason mraz nyanyi im yours - comel giler

ok...skrng kol 6 pagi time aku tulis post ni...ohh shit...imsonia probs yang aku alami still cant be cured...so, tuk hilangkan bosan menunggu matahari menyapa aku,aku pon gi la usha vid2 kt youtube...tibe2 rase nak dgr n tgk video I'M YOURS dari Jason Mraz... i really damn love this song...really make me feel better when migrain strt attcking me...

btw, penjelajahan aku mencari video jason mraz berakhir dengan penemuan baka anak luar nikah jason mraz.....ni die wat scandal time konsert kat jebon lu,eh jepon...sori jebon tersedak ko pagi2 kena sebut ngn aku...haha....

name bdak ni aku tak thu...tp since die anak luar nikah jason mraz,aku kasi die name jaSONY HONDAraz....bru berciri2 kejeponan sket kan(cilakak lu jepon serang malaysia dlu)

ape yang special sal anak jason mraz ni sebb die pandai main gitar kecik ala2 keroncong nyer alat tu...ape ntah name die jebon ( jebon ni ske main keroncong dah die sgt kacak)...comel gilak die main gitar ade bunyi2 lagu im yours tp slack time nyanyi die. ni kes die tertelan puting botol susu die time kecik..so sore die cam nak ade tknk ade...BTW, BUDAK NI SUMPAH COMEL...(huzaiman - cepat pegi blaja main gitar,ayah su nak tgk )




5 comments:

cekodok comot said...

huzaiman

ar ar cepatlah besar..makcu pun nk dgr gak.....tp nt kalau huzaiman besar jgn mcm ayah cu...dia tak rock..ayah cu tu sengal wakakak wire putus

+d.O.Y.A.h+ said...

siyes comel

Firdaus Idris said...

capoi.....
nama mende alah tu ukelele....
dan terima kasih puji aku kacak...
suke sangat2...wink2

chapoi said...

sejak bile aku kawen ngn ko kodok?tak hingin aku kasi anak sedara aku mak sedara cam ko...hahaha...huzaiman,tutup mata...tk elok tgk kodok ni


doyah,memang comel tahap nak lempang2 kan?

jebon...ko memng kacak...doa...amin...love u...mish u...auw222

cekodok comot said...

huzaiman ...mak cu comel tau...nt mak cu bagi hadiah froggy banyak2 kat huzaiman..alah ako tak heran ar anak buah aku pun comel gak