Subscribe:

8.6.09

krepok lekor....batu burok....penyu(faiq/ayap)....dan family (part 2)

second day...


hurm...pagi tu aku bgun r cam biase...sume dh kecoh makan...aku bru nak gi mandi....sejuk giler pagi tu...rase nk stim je memanjang...hbs mandi,aku pakai r baju..takkn nk bogel plak..kuar bilik trus gi makan..cis,aku ingtkn ade r nasi ke,nasik lemak ke,nasik dagng ke...skali kuih je....frust tol aku mkn kuih je pagi2...camne nk boroi kalo mkn kuih je...dah la air pon air kosong je

pagi tu,umi ngn kak long gerak gi pasar payang,then aku abah n abng jim ngn bdk2 gi pantai...diorng nak main air lg....aku mls btul nk gi...dh r panas n confirm aku yg kena jaga bdk2 tu main...cis...tp abah dh paksa suh pegi...pegi la jgk...sampai sane,orng tk ramai tp panas nyer yg amat la dasyat...itam la kulit i yg licin ni...auwwww...



lepas settle diorng main air,kitorng sume balik apartment kemas2 barng..nak balik doh...sebelum balik,kitorng singgah mkn nak foodcourt dataran pantai batu burok(area aku lahir)...bleh la mknan kat situ even tempat tk brape menarik..aku mkn nasi putih ikan keli sambal ngn kerang.lepas mkn,kitorng gerak balik...kak long direct balik key el n kitorg balik kelantan...ape yg best nye,hari tu lesen aku dh kompetan...mean full.sebb tk renew lg,so aku tk yh drive...syok giler tido je kt blakang...


ni la umah aku dilahirkan...betul2 tepi pantai

hhuuhuhuuu

No comments: