Subscribe:

22.8.09

DISCOVERY : ADIB,A SILENT KILLER..

.:A RETARDED ADIB:.


PEMBUNUH SENYAP

PENGEBOM BERANI MATI

PEMUTAR BELIT CERITA

Mohd adib,sape yg tk kenal dengan beliau....penjahat no 1,pembunuh,perompak,penyamun....sume kerja die buat...tkde benda baik yg bleh nk ckp pasal adib...tiap minggu,berjuta kes kematian dilapor kan....antara mangsa2 beliau ialah kucing bermisai,sgv kuning,JEP,N word dan T-zack...

baru2 ini...beliau telah mengutuk member seperjuangan beliau sendri di dalm blog nya...pelbagai nama dan tohmahan telah dilemparkan...sungguh tidak berperikemanusiaan langsung...tikaman lidah setajam pisau nya mmpu mempu membuatkn sesiapa saja mati dalam mata terbuka...

adib...

kami sudah tidak tahan dgn anda...kami tak mahu lg diseksa oleh kau...kau sungguh kejam...
ko pandai bermain talam 14 muka ngn kitorng....ko sgt la kejam...hendak saja aku dan yg lain melarikn diri ke Australia meminta pertolongan dari adam nur kasih

adib..
tak ke ko sedar,hidup mu dikelilingi musuh2 mu...ko cukup tenang saja kelihatan...tidak lansung
menunjuk bibik2 cemas diwajah mu...ingin sesekali hati
ini meluahkn dengang mengikat mulut mu die pohon kemboja
milik mak aku....

adib...
kalo ko tak sedar lg,aku akan listkn semua rekod jenayah ko...untuk ko bace
dan fahami sejarah idup ko sebagai penjenayah...aku bnyk bersabar...tp aku tk sanggup melihat
rakan2 ku mati satu per satu

dengan ini
produksi "rahsie kecil yg kotor" buat julung2 kali nye,mendedahkn isu hangat..
(masih lagi same...bkn lina ulfah...tp lina hangat yg nyanyi lagu dangdut tu)

100 things why i should hate ADIB

_kepada sume pendendam berdaftar...sila cukup 100 kutukan anda kepada adib didalam
comment ye...tak larat aku nk taip seratus point...setiap comment hanya dibenarkn 5kutukan sahaja

38 comments:

nasri.azlan said...

1.walaupun dlm blog die bhs letop2 spt a. samad said, sbnr ny BM die time SPM B je..hahaha..

akemaLL said...

2. suka menyiksa teman2 seperjuangan yg lain degan kata2nya yg sungguh menusuk kalbu; dr gelincir bulan (12 am) hingga terbit fajar; di bilik teman sgv nya. sudah pon begitu, sang adib masih ttp juga tidak berterima kasih kpd pendengar setianya, malah di jaja2 ke bilik rakan2 yg lain bhw teman pendengar nya itu seperti tidak mahu melayan nya.... kecian sgv diraja.....

ayapmatt said...

3.Sikapnya yg suka bermuka-muka dan melakukan penyamaran. Beliau boleh berada di-mana-mana sahaja termasuklah kwsan berek polis. Satu peringatan, semasa anda berjalan di poket D atau C jgn percaya dgn tong sampah atau cleaner atau bdk maintanance kwsan tersebot krn itu mgkin sang adib yg sdg merancang utk menyerang anda dr bhgn blkg...selepas itu anda pasti akan menyesal seumur hidup anda...

eli.Suhaili said...

(Adib sebegitu kah? *tak percaya! Kesian Adib kesian Adib~ Haha)

faiq said...

4. mohd adib sbnarnye berasal dari keturunan mat saleh dan berasal dr amerika utara.. tetapi disebabkn berlaku kebocoran lapisan ozon disana, datuknye telah berhijrah ke malaya utk mbuka ladang getah.. kejadian kebocoran lapisan ozon dan penhijrahan ini telah mmberi kesan yg besar dlm hidup mohd adib.. wrne kulitnye yg putih kejambuan telah mnjadi HITAM KEGELAPAN akibat terlebih sinaran uv.. selain itu akibat slalu menolong datuknye menoreh getah, BONTOT nye telah tergelincir sedikit kebelakang (pembaca boleh cube bayangkn posisi smasa menoreh getah)..
sekian, trima kasih..

missy mira said...

5. bila adib bukak je mulut beliau utk berkata-kata,di nasehatkan anda smua supaya menjauhkan diri daripada adib kerna beliau akn membebel n bercakap banyak di tepi telinga anda sampai anda naek menyampah dan x paham langsung sepatah haram pe yg beliau cuba sampaikan

p/s:adib,jgn marah ak.hahah.ak cume menambahkan komen saja

akemaLL said...

adib, nanti raye kite bermaaf-maafan ek.. jgn mati dulu taw..

6. kepalanya suke diteleng-telengkan bagai maple di farouk - sithick yg sedang intern skang..

jap, capoi ko yg buat post nih.. asal ko xtulih.. saje je ea nk suro org len mengutuk adib.. jom attack capoi plak pas nih!!!!

pESAwah said...

baru 6...

7. baru sem lepas aku melihat van diesel cap malaysia kat utp. tapi sekarang tidak lagi aku melihat semua itu. kerana rambutnye telah tumbuh dgn melate.. v(n_n)C

tiara said...

8. adib is actualy the real anak babi..bbq babi..dats y gelap...hahha...

9. adib sgt bengong sbb menyerang musuh tanpa sebab...(beware adib...*slapslapslap*)mati lah u if i meletup...

10. adib ikut datuknya berhijrah ke malaya sbb parents adib malu dgn mulut adib yang buruk itu...

ps~~sorry adib...i don do this stuff but u force me to do it...

ayapmatt said...

gua rase kan...
bek jgn men atok ngan kaum keluarge ah...
lepak2 jer...
kesian gak makhluk tuh...
Tiara ni x abes ngan babi...
nyampah lak aku...

11.Suke join bermacam2 aktiviti sosial yg dijalankan oleh pihak utp...ini adalah krn utk menaikkan name nyer dikalangan gadis2 sudan di utp...skrg idopnyer telah berubah krn dirinya kini sdg ditaja oleh lebih 15 org gadis sudan dan chad yg hot...(jadi anak ikan)

akukeme said...

hahah.. biase la kan ditaje.. kate sponsor~~~ habeh rr sume dato'2, yb2, mentri2 besa, ceo2 syarikat besa di'tala' oleh adib hanya utk mendapatkan secebis sponsor...

cyclohexane said...

12. JEJAKA SPONSOR
adib amat suka skali join event yg bsar2 d mana pada hari rekrutmen beliau akan try nsib utk jd head sponsor..beliau akan tipu para pnemuduga bhw dia pnah dpt sponsor sbnyk 30k dgn mudah..
ye..mmg dpt..dpt maki beb.. beliau adalah head sponsor MAF..anda tau kn event ape 2? ala..yg berjalan dgn 'lancar' 2..
hahah..adib tlah pon tangguhkn event2 sbb duit sponsor terlalu byk..xtau nk wat apa..
adib,anda mmg stylo..xpnah2 aku dgr org tgguh event sbb duit byk..
p/s: adib,semester ini anda akn merana..so,cuti sem nnt bunuh diri la ek..

s/u sponsor said...

maafkan aku adib kerana menyebarkan banyak gambar2 ko yg eksklusif kt chapoi....ri2 mase post mortem ak dh mtk maaf kan~ =pp

Firdaus Idris said...

13.Adib mempunyai rambut yang jarang2....atau dlm bahasa lainnya SUAK.....xramai orang tahu mengenai perkara ini....cuba srh adib gunting layer rambutnye....sudah tentu die xmahu....hahah

akemaLL said...

sukenye tgk comment bertambah scr eksponen nih..

chapoi said...

macamane pon,sila kepada sume pegomen menjaga sensitivity bangsa n agama k.....kutuk2 gak...

lagi stu,pengomen terbanyak akan dpt adiah misteri...oyeah2

Firdaus Idris said...

14.di zaman lower form die, die bersekolah di satu skolah bersempadan dengan negeri indonesia......sebab itu perangai die ader iras2 dak2 indon....

15.di zaman upper form pule,beliau bersekolah di sebuah skola yg sangat pelik susunan blok2 nya,dimana blok akademik dgn blok asrama jaohnya seperti dr KL ke JB.....sbb itu muke beliau kurang cerah kerana berjalan kaki dari KL ke JB setiap hari....

16.di zaman upper form juga,beliau sering dipinggirkan oleh rakan2 kelasnya.....ini kerana mereka tidak tahan dengan kepetahan adib apabila berbicara....terharu kata meraka...

17.beliau juga pernah mencuba untuk memakai fair n lovely untuk memutihkan kulitnya seperti mutiara....tetapi apakan daya,produk itu tidak cukup kuat untuk menukar pigmen kulit adib kepada warna yg diinginkan....

ok itu saja setakat ini srpd saya wahai encik pemilik blog....kalau ader isi saya tambah lagi...

sekian

yang benar,

J-BON
(mangsa adib yang gembira kerana dpt balas dendam....haha)

cruzados.inc said...

1-Capoi-TAHIAH diucapkan kerana berjaya dapat gambar yang sukar dijumpai melata tempat

2-Ayap-walaupun ko bajet caring backup aku daripada kakak kepada ekor pintal namun aku masih x percaya dengan sifat ketalam-talaman ko.Tapi time kaseh je lah..untuk pengatahuan semua datuk saya.....datuk saya.......parent saya pula..cuma....petani gred F je tu pun x dapat anugerah melintang menegak(hehe..phm2 je lah-ini bukan ayat sempati ye rakan2)

3-Tiara-kamu adalah makhlur kaler p.... tapi pandai speaking bi..(dulu lahir2 dalam kls bi kot)+cikgu sivik die seperti yang telah diwarwarkan matiketika mengajar tiara..

4-Faiq-Tarianmu menusuk kalbu..Terkasima sebentar..mitos ini boleh dijadikan lagu dan mengiringi makyong (makyong-->adalah tarian daripada masyarakat kampung2 jin yang kurang bertamadun yang menggunakan mitos dan lagenda untuk mengiringi tarian)
-dulu dia pon terdedah kepada uv yg berlebihan daripada manusia menjadi kucing robot kemudian penari gelek dan juga joget lambak!!

5-Nasri-bm aku walaupun b tapi untuk pengatahuan semua capoi,acak,gedong dan ajis pon dapat bm b..b4 lak tuh..wakakakaka

6-JEP-tak hingin aku nk numpang kete ko lepas nih..da la kete tu ax de nos..ada panau lak tuh..

7-JEBON-zaman sekolah dulu aku cerah lah dowh..cume aku terdedah lebah pada chaya matahari jer!!aik saya seorang je yg x cerah anda pula bagaimana??cerah sangatkah anda ka anda lebih legap??

8-eli-jangan percaya dengan bisikan2 iblis di bulan puasa.(untuk pengatahuan semua..iblis dan syaiton telah diikat di bulan ramadhan)

9-mira-gadis bertudung yuna yang paling anggun dikalangan pemakai2 tudung yang lain.paling ayulah u!kalau tgh bwk skooter pastu pkai perg..mmg i like mat rempit!!

10-simis-weh event aku run dowh bulan 10 nih!!

11-didi-sebenarya dulu tu rambut palsu yang aku pakai satu sem!!

12-su convo- terma kasih banyak2 pada anda..x tahu lah cara nak balas jasa dan budi baik saudari..hmm..gambar tu ko simpan lagi..mungkinkah ko juga mahu menyantau angin aku dengan menghantarnya ke bomoh..oh tidak..apa yang aku nampak ini hanyalah halusinasi semata2....






SARAH
(saya kan gadis yang sompan santun..contohilah saya)

cruzados.inc said...

KENALKAH ANDA PADA MANUSIA YANG BERNAMA ASYRAFF MOHAMAD ATAU NAMA SEBENARNYA ALONG MERSING..IANYA SANGAT DIKENALI DENGAN AYAT 'PERUT SAYA LAGI KECIL DARI MATANYA'..KALAU ANDA TERSEREMPAK DENGAN JEJAKA GAGAH DAN TAMPAN INI AWAS!!ANDA MUNGKIN TERPEDAYA..BELIAU MERUPAKAN SWINDLER TERKEMUKA DI RANTAU ASIA PASIFIK INI..INI MERUPAKAN CONTOH PENIPUAN BELIAU

DIRTY LITTLE SECRET
20 THING U SHUD KNOW ABOUT FAIQ

ayapmatt said...
saya firdaus ghazi(bukan nama sebenar)...pengerusi PERSATUAN ANTI SANG ADIB(PASA)SELANGOR ingin menyatakan bahawa tindakan penulis amat bernas skali...kami menyokong 100 pratus...utk pengetahuan saudara penulis, kami mempunyai 90000 org ahli berdaftar dan 1000000 org lg menunggu pengesahan drpd Pak Samad penghulu mukim Jengka...jgn risau krn tindakan saudara akan mndpt sokongan ramai pihak...bln dpn kami akan melancarkan mogok anti adib di Pengkalan Chepa dan juga di beberapa perkampungan org asli sekitar Pahang...200000000 org asli dan pulau dijangka hadir...
jgn risau saudara krn anda di pihak yg benar2 belaka...


A MEDLEY OF EXTEMPORANEA - FAKTA DAN AUTA TENTANG ADIB YOUSOP
10:52 PM /

Comment by ayapmatt on August 22, 2009 10:12 PM
saya firdaus ramli(bukan nama sebenar)...pengerusi PERSATUAN ANTI SANG CAPOI(PASC)SELANGOR ingin menyatakan bahawa tindakan penulis amat bernas skali...kami menyokong 100 pratus...utk pengetahuan saudara penulis, kami mempunyai 90000 org ahli berdaftar dan 1000000 org lg menunggu pengesahan drpd Pak Samad penghulu mukim Jengka...jgn risau krn tindakan saudara akan mndpt sokongan ramai pihak...bln dpn kami akan melancarkan mogok anti capoi di Pengkalan Chepa dan juga di beberapa perkampungan org asli sekitar Pahang...200000000 org asli dan pulau dijangka hadir...
jgn risau saudara krn anda di pihak yg benar2 belaka...

LIHAT TELAH TERBUKTI..MANUSIA INI MEMANG LAYAK DIMASUKKAN DALAM 100000000 THINGS U SHUD KNOW ABOUT HIM!!



KINI....

SAYA ADA FAKTA BARU BERKENAAN INSAN BERNAMA FIRDAUS IDRIS ANTAU NAMA SEBENARNYA JEJAKA AYU

FACT 1- BELIAU SUKAKAN NASI AYAM BERBAJU TANPA LENGAN KAFE V2 (PAHAM2 LA YE)

FACT 2-BELIAU SUKAKAN SUKAN DAN TUBUH DAN BISEPS YANG MENONJOL

FACT 3-DIA SELESA AKAN DIRINYA..

FACT 4-MAKHLUK LEGAP YANG BOLEH KELUAR DARI MANA2 PERMUKAA..DENGAN KATA LAIN BELIAU INI ADALAH HANTU (SAMA CM BUDAK YG REPEAT TERMO 12X)

FACT 5-PERASAN KAH ANDA BAHAWA JEP TODEY ATAU NAMA SAMARANNYA JEFF MAHMUD KINI TIDAK LAGI MEMAKAI BAJU PDI PUTIH??KENAPA YA..HANYA JEBON SAHAJA YANG TAHU (MENGIKUT SUMBER ADA SESEPORANG TELAH MENCURI BAJU ITU)

FACT 6-PERSAN KAH ANDA BAHAWA JEBON PERNAH REBOND SATU MASA DAHULU..KACAK KAN BELIAU KETIKA ITU

FACT 7-KALAU DIUKUR DAN DIHITUNG SEBENARNYA JEBON ALGI BERAT DARI AYAP

FACT 8-TAHUKAH ANDA BAHAWA JEBON PERNAH RUMATE DENGAN RAKAN MASJID PADA FOUND 1ST?..TAPI MALANGNYA BELIAU MERUPAKAN PRODUK YG GAGAL

FACT 9-TAHUKAH ANDA BAHAWA JEBON TELAH MENGENALI MATTOP LAGI LAMA DAN AWAL DARI KITA?

FACT 10-PERUT JEBON YANG BERBALDU LEBIH KECIL DARI MATANYA





______________________________________________________________________________________________________
Yang benar,

SARAH
(saya x suka kutuk orang..mintak maap je lah ye..alang2 nak raya ni)

cruzados.inc said...

maaf kadang kala ejaan saya tidak tepat..so pandai2 lah eja sendiri..saya kan x pandai bm..ye lah 3 je..







***********************************
Yang benar,

SARAH
(saya memang pandai BM)

Faive said...

Go Adib,
go..!!

ayapmatt said...

aku...

akemaLL said...

.....

cruzados.inc said...

nampaknya ada orang yang telah cuak dan berpeluh disitu

Firdaus Idris said...

ayap pengkhianat!!!
mari musnahkan ayap....

ayapmatt said...

hehehe...
aku x belah mane2...
aku neutral beb...

katrina said...

dear ADIB,

geekatfaa dah bwat meeting and setelah berdiskusi, kami membwat konklusi yang adib berada di pihak yang benar (kot). (bm adib ktorg x ley lawan)

dont worry, geekatfaa sentiasa menyokong kamu! hidupppp adib! yeahhhhh baby!

V(^_^)V
peace out yaw! :P~

cruzados.inc said...

wee...
thanks geekatfaa

akemaLL said...

boring.. post adib nih x hangat... mungkin kerana subjek utamanya mmg xhangat (or da terhangus)... mungkin~

Firdaus Idris said...

mungkin kerana bulan puasa.....
lek je akmal....
lepas raya penoh r komen....

cruzados.inc said...

bulan puasa setan diikat,
ayap dan akmal berniat jahat,
kalau seten telah diikat,
sapakah gerangan manusia jahat??

chapoi said...

kenpa korng ske kutuk2 orang ek...aku tk pham r...best sgt ke perli2 orng,kutuk2 orng?

cube rase kalo kite yg kena kutuk...panas tak telinga korang??

dah2 la tu kutuk orng...dah la bulan pose...au bln2 pose ni pon dh berenti kutuk2 orng....

mintak maaf la sesama kite

tiara said...

chapoi kejam~!!!
chapoi hypocrit~!!!!

missy mira said...

ape kate kite sume kutok capoi pula d blog nya sendiri.mesti hangat.weh ayap.ko tau cikgu pcs kite tuh,mr majid wat cite hiperbola sal ak dowh.ptot la korng sume gelakkan ak.siot2.mane ade ak nanges,mane ade die baling paper ak.cite tipu btol d bln2 pose neh.siyes pentipu.arghh!!!!

chapoi said...

amboi mira...tk baik kutuk2 orng dibulan pose...bwk bnyk2 mngucap..hehe

renung2kan dan slamat beramal

ayapmatt said...

bukan tu jer mira...
mr majid tu ckp lg...
ko siap nk pnjmkn tudung yuna kegemaran ko lg...
kalau die terima assignment ko tu balek...die xder ckp ko nanges kt depan die...die ckp ko nanges dlm enset je mase tipon die...
die kate die bleh dgr bunyi ko sedot hingos lg mase ko nanges...
betol ke???
aku sbnrnye pecaye x caye je...

missy mira said...

hahaha.ngok ar ayap.nk gak include yuna tuh.ak bkn pemakai tudung yuna yg tegar ar.weh sume tu fitnah.sumpah xde camtu pon.lgpon ain yassin yg msg die.ckp kteorg nk redo balek n die juz ckp ok.tu je.xde makne nye ak nk nanges2.die xde marah kteorg pon.aaaaa.kenape die ckp cmtu ar?ak musykil tol

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室