Subscribe:

1.7.09

pak su kochak...(pak su berasmara)


aritu aku bosan kt umah, layan r video kat youtube...
tgk sal mat rempit r,tgk sal kantoi ngn jakim la
tp ade satu video menarik perhatian aku..

video ni guna bahasa kelatan...kalo tk paham rujuk kamus dewan bahasa negeri kelatan





laki : ade ape hal ni?
polis : kat mane rumah pak su beromen?
laki : bukan kat sini rumah die....tu kat depan tu yang takde pintu
polis : sama-sama
laki : terima kasih
polis : (ketuk pintu.....slow)
laki : weh bodoh, ketuk r kuat2 sket
polis : (ketuk pintu ...... kuat).....makcik...makcik ni isteri pak su beromen ke?
bini : oo...die pergi bayar deposit kreta
polis : ooo beli kreta bru lagi ke....saman2 yang lame ni ape cerita...waran tangkap dh keluar dh
ni..nak kena tangkap ke?
bini : kepala hotak ko nak tangkap die...langkah mayat aku dulu....respek r orng sket
laki : makcik2, makcik tak bleh ckp camtu.....polis ni kalo pukul orang sampai tk ingat dunia...tk
ckp camtu....skali die golek makcik mcm bola mampus la makcik...terberak la makcik nnti
bini : ceh,senang2 ko nak lenyek aku...aku ni isteri pak su beromen
laki : adoi,kalo dh kena tangkap,tak dpt la mu nak beromen dah
bini : ape??? tak bleh beromen??? taknk aku
laki : die ni memang otak lucah sket


kochak = beromen

4 comments:

iera wanie said...

hahahaha..

adeyh..

aku mmg tak paham..

aku bace translation jek..

ntah pape..

aireen nabila said...

hahaha~
aku da tgk video neh
cam syiout jep
ade ke insan yg bername
pak su kochak
huuuu ....

Buttersweet said...

i love zul kochak...hahaha..muahx

iera wanie said...

da tuka layout bl0g ek..aku lg ske yg dlu k0t..huhu..aku pelik np "pinkpurple freak" tu ade kat blog list ko..huhu..