Subscribe:

17.3.10

Belog Aku Bersawang......lagi

dah berabad rasenye tak update blog...knp ek?
busy ke?
bnyk sgt ke keje?
(argh butoh la ko chapoi ko bz tido je ade r)

nak start menulis balik?
perlu ke?
ade ke benda best nk share?
(argh butoh la ko chapoi ari2 ngadap laptop lam bilik citer ape ko ade)

act aku saje je nk tulis pasal motor aku
tibe2 aku balik cuti ni aku rase rindu sgt kt
motor aku
(motor ko yg same bersawang cam blog ko tu ke chapoi?)

maybe sebb mengejar sgtt nk dpt kreta,sampai
aku abaikn sayang aku kt motor aku..
sian die tk berteman....lame aku tak mandikn die
...lame aku tk belai die dengan wax....
lame aku tk kasi makan minyak RON95....
huhu....maafkn aku wahai motor ku...
rupe mu kini sgt hodoh....bunyi mu kini cam petir
wat sakit telinga aku.....

tp...
aku masih menyayangi kamu
(blah r chapoi,tk dpt kreta bru nk syng motor balik???)





3 comments:

Firdaus Idris said...

kaw buang jela kat lombong depan v1 tu.....

Firdaus Idris said...
This comment has been removed by the author.
chapoi said...

tu r...aku ade gak memikirkn nk buang kt lombong...tp dri buang motor aku,baik buang motor kau,sebb motor ko lg slow dri motor aku...wakakakaka