Subscribe:

2.12.09

lets start a new sem with new feeling...


cam ape aku tulis kat blog aku sebelom ni....mase tu aku buta...aku ego...aku bodoh...korang jgn la amik perhatian kt ape aku ckp....sebb tkde betulnye yg aku ckp...just lepaskn marah kt orng...aku tk pandai nk marah2 orng depan2....


btw,lepas satu sem yg agak menyakitkn ati aku...ngn dlm kepala otak aku asyik fikir asal member2 aku sume palat nk campur tangan dlm hal peribadi aku sampai aku kena tanggung sume...kena marah,kena maki,kena herdik...sume tu aku dah biase satu sem....sampai orng kutuk aku pon aku dah lali n wat bodo je....

skrng,aku dah fikir2kan balik,kenapa diorng wat camtu,setahu aku sume kawan2 aku baik...kenape diorng tikam blakang aku...kenapa diorng depan aku senyum tp aku rase cam kat blakang aku wat muka cam anjing...aku sedar skrng,diorng wat sebb diorng sayang aku....tkde niat nk jatuhkn aku,sakitkn aku or ape2...

kite slalu camni...rase member slalu wat palat ngn kite....tp penah ke kite fikir yg time2 member2 kite tolong bile perlu....cam aku ni yg slalu short duit,member2 satu rumah jgk yg aku pinjam....so,kenapae aku tk reti2 nk bersyukur ngn ade member camtu...mesti sebb diorng sayng aku sebb tu diorng wat camtu even skali pandang cam diorng nk campur tgn hal peribadi aku or just nk backstab....



ingtlah....member yg kite ade skrng yg terbaik....layak panggil besfren....aku just nk mintak maaf kt sume...aku tk thu r ade lg ke orng nk kawan ngn aku...hahah....sebelum ni...prinsip aku senang...aku wat hal PERIBADI AKU,KO WAT HAL PERIBADI KO...senang kan?sebb aku tk ske orng masuk campur hal peribadi aku...korang pon mesti tk ske kan?ko ske ke kalo aku nk sibuk2 sal family ko,sal bf/gf ko?sal benda2 lain yg sensitif bagi korang?aku yakin mesti tak...

so....jaga la tepi kain sendri n kawan cam biase.....makan same2,lepak same2,blaja same2,mapley same2,air terjun same2,habis exam kuar same2.....jgn sebb korang tk ske ngn masalah peribadi orng lain,korang jauhkn diri dri orang tu plak....just cam nasri ckp,just try to think like you r that person....cube faham perasaan diorng kalo korang berada di keadaan diorng...mesti korang akan faham ...jgn ngn duduk kat bilik,ngadap gtalk....potpet2 sket trus wat citer2 yg korang sendri tk sure...

ADE BENDA ORNG TAK KISAH KALO KITE MASUK CAMPUR...ADE BENDA ORNG SGT2 TK SKE KALO KITE AMIK TAHU



9 comments:

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]to buy software from, [url=http://sunkomutors.net/]buy cheap coreldraw graphics suite x4 at low price[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] windows vista updates education discounts on software
Adobe Creative [url=http://sunkomutors.net/]buy dvd burner software[/url] filemaker pro 10 advanced torrent
[url=http://sunkomutors.net/]buy software microsoft office[/url] optical shop software
[url=http://sunkomutors.net/]discount children's software[/url] in order software
adobe creative suite 3 buy [url=http://sunkomutors.net/]used software for sale[/b]

Anonymous said...

[url=http://murudobaros.net/][img]http://murudobaros.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]buy photoshop and, [url=http://murudobaros.net/]autocad 2005 trial activation code[/url]
[url=http://murudobaros.net/]a niche store software[/url] coreldraw software buy chess software
popular oem software for [url=http://murudobaros.net/]make or buy software[/url] edition software discounts
[url=http://murudobaros.net/]frame shop software[/url] nero 7 serial number
[url=http://murudobaros.net/]buy photoshop plugins[/url] microsoft office 2003 key generator
adobe photoshop cs3 serial [url=http://murudobaros.net/]Adobe Photoshop CS4 Extended[/b]

Hansyirah Takezur said...

marahnya!

Anonymous said...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]real world camera raw with adobe photoshop cs3, [url=http://bariossetos.net/]gold price software[/url]
[url=http://hopresovees.net/][/url] microsoft office 2003 license adobe photoshop cs3 full version
discount software online [url=http://hopresovees.net/]discount software discount game[/url] software product prices
[url=http://bariossetos.net/]software selling website[/url] adobe software online
[url=http://bariossetos.net/]to use oem software[/url] kaspersky 7 keys
educator software discounts [url=http://bariossetos.net/]software purchases[/b]

Ayie a.k.a Nyei said...

lepak zul..idup memang begini..chill2..

Aizwan Ali said...

kekadang, kalau kite drop ego kite, kita akan dapat happiness bro.. chill ok

Anonymous said...

Don't stop posting such stories. I like to read blogs like that. Just add more pics :)

~PakKaramu~ said...

Pak Karamu menziarahi anda

heri said...

tulisan yg bagus.. visit my blog yaa !!