Subscribe:

6.11.10

Kembarians, ade bran ke nak naik? jom wei

Haaaa...
standed mesti korang layan wall climbing kt putrajaya je kan...
or mane2 outdoor park yg ade wall climbing...
tu pon dah tercirit2 korang nak panjat...(tp terpaksa panjat gak sebb byr mahal)
haha

tp ni gua nak cabar dak2 kembara yg minat naik wallclimbing...
ade bran jom la pegi Groningen, Belanda

Ape ade kat situ? - tgk la sendri (ckp pon tak guna)




Haaaa.....kejut ke????
ni merupakan wallclimbing tertinggi kat dunia.
Dinding ini setinggi 35 meter dan direka bagi membenarkan penggila wall climbing amatur hinggalah professional mendakinya. Jika korang Belanda , dan terasa nak naik natang haram ni,prepare la duit USD141....gampang mahal.

3 comments:

~fais~ said...

ak boleh tercirit pnjat bnde alah nie..
uuuu...takot..

chapoi said...

haha...kalo ko cirit naik benda ni,aku tknk r tunggu kat bawah tu time ko kat atas..nnti taik kena aku

zikrie said...

waaa dasyat la..