Subscribe:

29.9.10

Cara nak kaya dengan nuffnang wahai chemo skalian!!!!!

aku dengar skrang cam ramai dak2 cos aku yang ade blog pon dah join nuffnang...carik rezeki lebih la kot....dah la duit skoler rm500 tk penah cukup pulak kan...

takpe2...ni aku chapoi id 11205 kawan korang time senang nak ajar camne nak kaye cepat pakai nuffnang....

tak caye?? aku nyer nuffnang skrng dah cecah Rm7,975.00......banyak kan?dah leh beli kreta sebijik tak pon angkut awek wat bini sorang...hahaha


ni bukti screenshot nuffnang aku....

ni tkde edit2 photoshop k...nak tahu camne nk kaye cam aku?
blanje aku makan nasi time lunch bru aku ajar...
bukan senang nak kaye kan...blanje rm5 leh dpt rm8k...gile ahh

11 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

caner ko buat bhai..hahahahhaa..jom mapley esok! hahha

chapoi said...

haaaa...kena r blanje makan lu....skill yang lame aku simpan sorang n skrng bru nk share...sebb dah agak rase kaye

tiefazatie said...

pergh...dasat2..mantap nie..=)

LepLop said...

hui aku nak gak dow! nak kaya gaaaakkk

izyanty collection said...

dasyat arr..share arr hehhe

neyra shazeyra said...

erkkkk leh caya ke? ahhaahhaha

chapoi said...

haaaa...nak tao....bak mai sorang satu blanje aku lunch....kalo tuk aweks blanje dinner k..

blanje makan je pon...ape ade hal kan?

GaDis CoMeL said...

serius ker weh itu amount nuff lu? gila weh!! bagi gua sket!!!!!


haha

muaz said...

fuiiyoooo!!!
hebat gle nuff!!salute la...=)

chapoi said...

haaaaa....adik abng mari rapat....ini bukan ayah pin yg bleh kasi kaya...ni bkn tipu nyer bomoh ni....ini barang baik yang waaa ada nak bgtao...tp blanje wa makan nasi ngn ayam gorang time lunch r bru waaa ajar....

Anonymous said...

haha... bodoh sial sape caye benda ni.. setakat blog macam ni senang-senang dapat 8k?

pssttt: tuan blog, nak edit pon kena wat research sikit bai. tulisan bawah tu kalau lebih RM50 die tak tulis "0 before you get paid!" tapi "cash out my earning!"

aku tahu niat ko saje nak main-main ngan reader blog ko ni...hehe ok, no offense ya. btw, keep up blogging! blog ni aku suka compare to blog pompuan2 yang letak widget2 sampah, lagu2 sume tu.. thumbs up!

-anon-