Subscribe:

18.9.10

Askar jepun masih ada di kelantan!

aritu, mase aku ngah ronda2 raya ngn member aku, aku terjumpe seorang sum1 yg bile ko tgk,mesti terasa horror plus taksub sket...aku memng rase n yakin pakcik ni dulu bekas askar jepun tak pon tali barut jepon...

tak caye??? tgk r sendri


p/s : sori pakcik..hehe....nasib baik die tak prasan aku amik pic die ngn baju stail die tu....

3 comments:

rammyd said...

nanti pakcik tuh online tgk gambo die kat blog ko tak pasal2 ne saman. hahahaha :P

chapoi said...

haha...giler techno pakcik tu kalo leh on9....aku jumpe die pon ngn beskal tua ala2 zaman jepun lu....kat area kg giler2...memng sah die ni spy ni

nenet's said...

haha. kesian pakcik ni tak pasal2 pulak