Subscribe:

1.8.10

From Tronoh With CHEMO version WINDOWS 98


Diatas permintaan nasri, aku cam terbukak ati gak la nak mencongrate another team yang wakil utp tuk competition CHEMECAR ni. walaupon tumpas, aku rase aku nak gak promote team ni since aku penah gak berbakti kat team ni...hihi...aku jd drebar tuk diorang kot gi beli barang elektronik kat ipoh sebb sekor2 lesen leh lak expired berjemaah time tu...tp takpe la,tolng member,nnti member tolong kite balik kan...

grup ni terdiri dari bro2 kacak yang bername nasriuddin, amirruddin, faris, dan fuad deen. korang pasni nak anak pandai2 letak anak blakang ade "DIN" tao. diorang ni kat utp adalah stock2 dewa giler la dalam bab2 study ni...gile gempak la diorang ni.tp mybe takde luck or silap percaturan,team diorang gagal tuk dapat tempat dalam compettion tu. dont be worry bros2, adat bertanding kan?

so kan sini aku nak promote muke2 ensem another team yang dah wat chemo 0707 proud :

dari kiri : amirruddin, faris , fuad dan nasri

Champs car ( kreta ayam aku lg lawa....tp peduli ape kan...champs kot)

USD 1,000.00 tu kalo aku tumpang skaki ok tak?

1 comment:

nasri.azlan said...

tq abg chapoi..bangga i dpt masuk blog u..wakaka..