Subscribe:

30.6.10

Sharing is Caring rite2x????



Hye uoll, ape kabor? ( bak kata jebon n jeff, ko ni kenape??terkinja-kinja )....ops ok lawak bosan. Act arini aku cam nak share sumthing yang nice tuk kawan2 blogger aku esp yg bru nak berjinak2 ngan blogging (bajet aku cam pro jek).

Dua tiga arini aku ade la blogwalking kat blog2 orang,usha idea2,design n rase cam sgt kagum ngn certain people kat malaysia ni yang mempunyai seni yang sgt nice ass. Aku kagum ngan gaya penceritaan, gaya penulisan, teknik2 n tips2 yang diorng guna dalam blog diorng. N ape yang wat aku lg respect,diorng tak segan silu nak share sume yang diorng tahu ngn pengunjung blog diorng..

So, nak pendekkan crite aritu aku jalan2 kat blog brader name die Ariff . Die ni bagi aku superb la dalam hal2 blogging ni since aku tgk cara die giler matang dari cara berfikir n menulis.
Dalam blog die gak, die ade introduce some of best blogger yang die sendri rank kan. bile aku usha blog2 yang die introduce tu, makin banyak lg benda2 bru yang aku dapat blaja. so here im gonna share ngn korang list2 blog yang bg aku terbaik n membantu korang tuk idea n mematangkan penulisan.